Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleinePrinsessan Sofia

Albert och Paola besökte prins Laurent på sjukhuset

03 apr, 2014, 11:03 
https://image.svenskdam.se/image-5471213?imageId=5471213&width=1320&height=689
Annons
Paola-2

I tisdags kom prins Laurents föräldrar, kung Albert och drottning Paola, till sjukhuset för det första besöket.

Belgiens drottning Paola har inte direkt haft en lugn och skön tid sedan maken kung Albert abdikerade från tronen. Pensioneringen kom lägligt med tanke på allt som hänt. Nu när Paola själv har tillfrisknat är det istället yngste sonen som är sjuk i lunginflammation. Tack och lov mår Laurent bättre.

Håll dig uppdaterad med vårt nyhetsbrev och få kungliga nyheter från hela världen!

Få nyhetsbrev med massor av tips på rolig läsning, spännande nyheter inom kungligt och nöje, repotage och mycket mer till din e-post varje vecka. Nyhetsbrevet är helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy.
paola-2

Här ser vi ex-kungaparet anlända till Saint-Lus universitetssjukhus.

Annons

– Prinsen hade många besök under tisdagen, skriver belgisk press.

Men det var helt klart kung Albert och drottning Paola som uppmärksammades mest av besökarna. Inte förrän nu tog föräldrarna bilen till sjukhuset, eftersom de har varit utomlands.

Mathilde-34

Däremot har prinsessan Claire suttit vid sin makes sängkant varje dag.  varje dag. Kungaparet Philippe och Mathilde har arbetat oerhört mycket och har inte kunnat vara på sjukhuset så mycket som de hade velat.

claire-barn-ste

Ett statsbesök från Kina har länge varit inplanerat. Kinas vicepresident Xi Jinping skulle ha ett möte på tisdagen med generalsekreterare för FN: s Ban Ki -Moon. Hovet meddelade nyligen att prins Laurents hälsa blir bättre och bättre.

Mellantillstånd

Den senaste medicinska rapporten som förmedlats av det kungliga palatset hävdar att Prins Laurent är ” i ett mellantillstånd”.

– Läkarna ser en positiv trend, men det är för tidigt att diskutera huruvida han får lämna sjukhuset. Prinsen kommer att genomgå ytterligare tester under de kommande dagarna. Hans hälsa kräver övervakning och lämplig behandling.

Paola-56

Av Åsa Bönnelyche

Foto: All over press

 

 

Annons