Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleinePrinsessan Sofia

Albert på middag med Astrid och Sibilla

07 okt, 2014, 08:09 
Agneta Nisbeth
Annons
astrid-albert-ste
Prinsessan Astrid

Furst Albert gick häromdagen på middag med andra kungligheter, bland andra prinsessan Astrid av Belgien.

Furst Albert hade två vackra damer i rött till bordet, på höger sida hade han prinsessan Astrid av Belgien och på sin vänstra prinsessan Sibilla av Luxemburg.

Mums mums

Kung Philippe av Belgiens syster, fembarnsmamman prinsessan Astrid, bar en spektakulär klänning med avancerat kragparti –  som en mums mums!

Annons

Fyrabarnsmamma

Om ni inte vet vem Sibilla av Luxemburg är kan vi berätta att hon är gift med storhertig Henris bror Guillaume (till vänster i bilden ovan) och paret har fyra barn.

Håll dig uppdaterad med vårt nyhetsbrev och få kungliga nyheter från hela världen!

Få nyhetsbrev med massor av tips på rolig läsning, spännande nyheter inom kungligt och nöje, repotage och mycket mer till din e-post varje vecka. Nyhetsbrevet är helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy.
Albert-5

Partyt arrangerades av organisationen E.O.R.T.C (European Organisation for Research and Treatment of Cancer) och det fanns en rad eminenta gäster inbjudna till middagen på exklusiva Yacht Club i Monaco.

Albert-

Camilla de Bourbon des Deux Siciles ser vi här till vänster. Med på middagen var också prinsessan Astrids man, ärkehertig Lorenz av Österrike.

Av Agneta Nisbeth och Åsa Bönnelyche

Foto:Stella Pictures

 

Annons