Alberts oäkta dotter dök upp – på fest med pappan

Jazmin Grace Grimaldi, furst Alberts oäkta dotter, och pappa Albert gick på samma gala i New York i veckan.

Furst Alberts oäkta och äldsta dotter, Jazmin Grace Grimaldi, syns allt oftare i Cannes och har ett par gånger följt med pappa Albert på uppdrag. Tidigare var hon med och firade sin pappa under hans 60-årsdag och förra året satt hon bland annat i den kungliga logen under tävlingarna vid Monte Carlo Masters.

I dagarna gick de också på ännu en tillställning tillsammans – nämligen den årliga Princess Grace Awards Gala i New York, USA. Far och dotter ställde dock inte upp på bild tillsammans, utan Jazmin Grace poserade istället tillsammans med pojkvännen Ian Mellencamp.

Satsar på musik och film

Jazmin Grace, vars mamma är Tamara Rotolo som fursten hade en romans med på en semester, träffade sin pappa för första gången när hon var 11 år men numera verkar far och dotter ha en fin kontakt. 28-åringen verkar, enligt sitt Instagram-konto, brinna för klimatfrågor och uppträdde bland annat på den globala klimatstrejken i New York som Greta Thunberg höll tal på i somras.

Dessutom har hon ett stort musikintresse och släppte nyligen singeln “Fearless”, som pojkvännen, för övrigt brorson till världsberömda sångaren John Mellencamp, ska ha producerat. Grimaldi verkar även gå i sin mormor Grace Kellys fotspår och satsa på en karriär som skådespelerska. I vinter syns hon i den nya säsongen av tv-serien “Marvelous Mrs Maisel”.

https://www.instagram.com/p/Bh9I9fmhK0p/

Foto: TT