Alessandra de Osma och Christian ska ha barn

Alessandra de Osma och Christian från Hannover ska få barn
Många minns sagobröllopet och nu har prins Christian av Hannover och hustrun Alessandra de Osma anledning att fira igen. Paret väntar nämligen sitt första barn i sommar.
Annons

Nu berikas den kungliga världen med ännu en efterlängtad baby. Två år efter det sagolika bröllopet i Peru meddelar nu Ernst August yngste son prins Christian av Hannover och hustrun Alessandra de Osma att de ska bli föräldrar, skriver tidningen Hola.

Annons

 

Prins Christian och Alessandra de Osma ska få barn

Christian och Alessandra träffades när hon bara var 14 år. Då var prinsen på resa till Peru med sin far, prinsessan Carolines make. Alessandra, eller “Sassa” som hon kallas av de närmsta vännerna, var deras reseledare. Alessandra tillhör en av Perus rikaste familjer och hennes pappa Felipe de Osma Berckemeyer är en känd affärsman.

Annons
alessandra och christian
Prins Christian och Alessandra gifte sig år 2018 i Lima, Peru. Och nu blir det alltså tillökningen i familjen!

Prins Christian är styvson till prinsessan Caroline av Monaco

Tycke uppstod och relationen offentliggjordes år 2011. År 2018 knöt de äktenskapets band under en magisk vigsel i huvudstaden Lima. Bilderna från bröllopet fick spridning över hela världen och Alessandra strålade i exklusiva av designern Jorge Vázquez. Prinsessorna Eugenie och Beatrice gästade kärleksfesten och så även supermodellen Kate Moss. I brudföljet syntes också Alexandra av Hannover, Alessandras halvsyster, och prinsessan Carolines och Ernst August dotter.

Annons
prinsessan caroline
Prinsessan Caroline är styvmamma till prins Christian och gläds förstås med paret.

Foto: TT

Mer om svenska och internationella kungligheter, societet och kändisar från oss på Svensk Damtidning:

Dela på:

2 kommentarer till “Alessandra de Osma och Christian ska ha barn”

  1. josefin skriver: 10 mars, 2020

    Men snälla tidningen, nu fàr ni skärpa er lite: Alexandra av Hannover, dotter till Ernst August kan ju inte vara halvsyster till bruden/modern-in-spe Alessandra. Hon är ju i rimlighetens namn halvsyster till brudgummen/ fadern-in-spe.
    Dessutom: hur sannolikt är det att Sassa var reseledare som 14-àring?


  2. Ulla-Bella skriver: 10 mars, 2020

    Jag trodde Spaniens kung och drottning var på gång med ett nytt barn??? Vem är kvinnan som dom hälsar på? Kanske vore det på sin plats att meddela läsarna det. Nu får ni skärpa er på redaktionen.


This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Annons
Annons
Annons
Laddar