Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleinePrinsessan Sofia

Alessandra de Osma och Christian ska ha barn

10 mar, 2020, 10:42 
Ellen Myrgård Lindén
Alessandra de Osma och Christian från Hannover ska få barn
Många minns sagobröllopet och nu har prins Christian av Hannover och hustrun Alessandra de Osma anledning att fira igen. Paret väntar nämligen sitt första barn i sommar.
Annons

Nu berikas den kungliga världen med ännu en efterlängtad baby. Två år efter det sagolika bröllopet i Peru meddelar nu Ernst August yngste son prins Christian av Hannover och hustrun Alessandra de Osma att de ska bli föräldrar, skriver tidningen Hola.

 

Prins Christian och Alessandra de Osma ska få barn

Christian och Alessandra träffades när hon bara var 14 år. Då var prinsen på resa till Peru med sin far, prinsessan Carolines make. Alessandra, eller “Sassa” som hon kallas av de närmsta vännerna, var deras reseledare. Alessandra tillhör en av Perus rikaste familjer och hennes pappa Felipe de Osma Berckemeyer är en känd affärsman.

alessandra och christian
Prins Christian och Alessandra gifte sig år 2018 i Lima, Peru. Och nu blir det alltså tillökningen i familjen!

Prins Christian är styvson till prinsessan Caroline av Monaco

Tycke uppstod och relationen offentliggjordes år 2011. År 2018 knöt de äktenskapets band under en magisk vigsel i huvudstaden Lima. Bilderna från bröllopet fick spridning över hela världen och Alessandra strålade i exklusiva av designern Jorge Vázquez. Prinsessorna Eugenie och Beatrice gästade kärleksfesten och så även supermodellen Kate Moss. I brudföljet syntes också Alexandra av Hannover, Alessandras halvsyster, och prinsessan Carolines och Ernst August dotter.

prinsessan caroline
Prinsessan Caroline är styvmamma till prins Christian och gläds förstås med paret.

Foto: TT

Annons