Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleinePrinsessan Sofia

Alex Schulman dömer ut Victorias och Daniels plan: "Idioti – trodde att det var ett skämt"

03 aug, 2021, 16:00 
Alex Schulman, prins Daniel och kronprinsessan Victoria

Alex Schulman har dömt ut ett av prins Daniels och kronprinsessan Victorias hjärteprojekt.

Annons
SE FILMEN! Här anländer prins Daniel till Victoriagolfen – tjuvstartar firandet för kronprinsessanBrand logo
SE FILMEN! Här anländer prins Daniel till Victoriagolfen – tjuvstartar firandet för kronprinsessan

Kronprinsessan Victoria och prins Daniel har hittat en oväntad gemensam passion. Padel – innesporten numero uno!

För Daniel började padeläventyret med evenemanget "Move for fun" på Öland.

– Vem som är idrottsintresserad spelar inte padel i dag? Så det försöker jag köra ett par gånger i veckan, har Daniel sagt till Aftonbladet.

Alex Schulman till attack mot padel

Alex Schulman, prins Daniel och kronprinsessan Victoria
Alex Schulman – ibland är hans penna lite väl vass!

Igår kväll kunde Svensk Dam avslöja att Victoria är minst lika kapabel med ett racket. Faktum är att kronprinsessparet har en intern tävling om vem som kan bli bäst på padel.

Daniel åker till Padel Arena Borgholm som ligger endast några minuter från Sollidens slott och tränar. Häromdagen tog han en padellektion med tränaren Stefan Wilson och han planerar att ta fler.

Annons

Men padel är inte bara en populär sport, den är också oväntat kontroversiell. Många stör sig på den nya trenden och tar varje chans att dela ut pikar till utövarna.

Riktigt nedriga ord

En man som sannerligen inte räds detta att dela ut pikar är Alex Schulman. Han dömde ut hela sporten padel i en krönika för Expressen och beskrev den som "2020-talets idioti".

"Barnen får sitta hemma och vänta ut pandemin, men alla de före detta sportstjärnorna, medie-nissarna, influerarna, och alla andra jag-svaga svenskar som tagit sporten till sina hjärtan kan obehindrat ta sig till närmaste padel-bana för en match. Jag vet inte hur det ser ut i resten av landet, men här i Stockholm är det nästan intressant. Stan ligger tyst och öde, de flesta är hemma, snart är det bara padel-spelarna kvar där ute. Man ser dem passera med sina bagar och sina fodral, på väg till eller från sina matcher", skrev Alex.

"Globen är ett padel-center numera. Jag ska ärligt säga att jag länge trodde det var ett skämt, men jag har nu sett autentiska bilder inifrån. Det är sant. Det dräller av padel-spelare där inne, jag har sett det på sociala medier, sett hur de sitter med sportdrycker och flinar mot varandra efter sina matcher."

Vi får hoppas att Daniel och Victoria har missat just den här krönikan!

Annons