Alexander överraskade Sofia med present

prins alexander överraskade prinsessan sofia med present
För att utforma sin look får Sofia, som de allra flesta kungligheter, hjälp av stylister. Men när det kommer till dagens outfit har faktiskt prins Alexander ett finger med i spelet!
Annons

Alla föräldrar kan nog enas om en sak när det kommer till presenter. Det är de som barnen gjort själva som värmer lite extra mycket i själen. Och hur snett och vint det än ser ut så använder man det. Punkt.

Annons

Prinsessan Sofia är i dag på plats vid Näringslivets Hus. Prinsessan har i uppdrag att tala under en konferens med rubriken “Filantropi, företagande och forskning – så nås FN:s globala mål”. Uppdraget är ärofyllt och Sofia dök upp i en riktig power-blazer från det finska märket Andiata. Du hittar plagget här!

Annons

Prinsessan Sofias gulliga modedetalj – en present från Alexander

Sofia valde dessutom att matcha looken med ett handgjort pärlarmband. Exakt ett sådant som förskolebarn brukar pyssla ihop till sina föräldrar. Och man får nästan anta att det färgglada smycket är en present från prins Alexander. Lillprinsen fyllde tre år i april och många treåringar älskar ju att pyssla!

prinsessans sofias present från prins alexander
Prinsessan Sofia med Entreprenörforums vd Johan Eklund.
Annons

En gullig present till mamma Sofia och lite extra fint att hon väljer att visa upp armbandet för alla fotografer. Men så blir man ju också så stolt när ens barn presentar en med någonting den skapat alldeles själv.

Inför det här uppdraget, som handlar om FN:s globala mål, har Sofia säkert rådfrågat sin svägerska, Victoria. Kronprinsessan är ju som bekant ambassadör för de globala målen och kan därför dela sin kunskap med Sofia.  Svägerskorna trivs verkligen ihop och dessutom har de ju barn i samma ålder. Mellan prins Oscar och prins Alexander skiljer det knappt två månader – så visst har Victoria och Sofia mycket att prata om. Både vad gäller det kungliga arbetet och livet i stort.

Foto: TT

Mer om svenska och internationella kungligheter, societet och kändisar från oss på Svensk Damtidning:

Dela på:

9 kommentarer till “Alexander överraskade Sofia med present”

 1. charlotte skriver: 24 oktober, 2019

  Prins Alexander är ett charmtroll i hela sin framtoning. Verkar nöjd och harmonisk.


 2. Fundering skriver: 24 oktober, 2019

  Varför ser inte kungen till att Sofia Hellqvist håller en lägre profil. Nu kommer hennes leverne upp i media igen, var så säkra. Paret verkar inte förstå att det inte går att sudda ut det som ligger på nätet. Vad är de ute efter.


  1. Bror skriver: 24 oktober, 2019

   Det är ju klart, att har man ett så långt minne som “Fundering”, då blir det knepigt med städningen. Hur man än skurar och fejar så säger ändå “Fundering”: men till dubbelhelgen -96 var det iallafall skitigt! Så försök inte med mig du!


  2. konstttanten skriver: 24 oktober, 2019

   Fundering: Sluta förminska Sofia.
   ananas: Så sant!


 3. ananas skriver: 24 oktober, 2019

  Ja visst är det så att dom bästa presenterna är barnens självgjorda smycken, snickerier, kort och övriga “konstverk”.

  Men alla har inte förunnats barn, och det finns även barn som i förskolan förväntas rita kort till Mors/Farsdag utan att ha någon att rita till.

  Detta var väl en djupdykning, men sann ändå.


 4. Daga skriver: 24 oktober, 2019

  Visst Fundering Nu hoppas vi allt hat hon fått av trollen på nätet kan tas upp och bestraffas och avslutas.Det kan finnas en del som får det hett Om öronen.Som du skriver vart enda ord står kvar.Daga


 5. Bea skriver: 24 oktober, 2019

  Fint litet armband till mor och klart en kär present.

  Bror – det var en mycket bra kommentar.

  Fundering – Vad är du själv ute efter?

  ananas – det var sanna rader som går direkt till hjärtat.
  Det är dags att skolan slutar med den “vanan” nu.


 6. PernillaA skriver: 25 oktober, 2019

  Sofia håller en låg profil , jag läser bara om Sofia här och ser vid tex. Nobeltider även utomlands bara vackra bilder på henne; ibland ska man nog inte fundera så mycket


 7. Fundering skriver: 2 november, 2019

  Inte har jag läst några hatkommentarer om S H i Svensk Damtidning. Det har väl handlat om moraltänk över allt som ligger på nätet. Näthat är en gigantisk fråga, men ack så svår. Media är på hugget och det verkar som att många som känner sig utsatta mår bäst av att sluta läsa om sig själv så länge kommentarsfälten tillåts.


This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Laddar