Alexandra: Det har varit många upp- och nedgångar

grevinnan Alexandra

Grevinnan Alexandra har onekligen gått på en del nitar genom åren – nu talar hon åter ut för pressen och säger att hon gärna skulle vetat vad hon vet idag för tio år sedan.

I en ny intervju för tidningen ChriChri berättar grevinnan Alexandra om sitt liv idag – från sorger och bedrövelser till stor lycka och tillfredställelse med livet.

Vi har ju alla sett henne gå igenom en del, först en offentlig och mycket uppslitande skilsmässa från prins Joachim. Tillsammans fick de två barn, sönerna prins Nikolai och prins Felix som också stått för mycket glädje i Alexandras liv.

Alexandra Nikolai Felix

Efter den skilsmässan träffade hon en ny man i Martin Jørgensen och de gifte sig efter en tid tillsammans. Men inte heller det äktenskapet varade speciellt länge. Martin hade inte tydligen inte bara varit otrogen utan också utnyttjat henne ekonomiskt.

Hittade en ny man

Man trodde då att grevinnan lärt sig något av den smällen, men istället hittade hon en ny karl som verkligen inte var mycket bättre han. Istället kan man nog säga han var ännu värre…

För när hon träffade den före detta säkerhetspolisen Tony trodde Alexandra nog att hon funnit sin drömprins, en trygg och stabil man. Men han visade sig vara en dömd bedragare och hon dumpade honom illa kvickt!

Alexandra

Grevinnan har dessutom provat på många spännande aktiviteter genom åren, som sångerska, författare och föredragshållare, för att inte tala om vinterbadare. Grevinnan menar att man lär sig något av alla sina erfarenheter, goda som dåliga. Hon säger i den nya intervjun att hon trots allt är nöjd med livet:

– Jag skulle aldrig vilja byta ut den ålder i mitt liv där jag är nu, inte för något i världen!

Viktigt med livsvisdom

Däremot skulle hon inte haft något emot att haft den erfarenhet som hon idag bär med sig lite tidigare under resans gång. Alexandra säger att det är mycket viktigt med livsvisdom.

– För om jag för tio år sedan hade haft de livserfarenheter jag har i dag så hade det onekligen besparat mig många tvära kast i livet.

nikolai alexandra

I intervjun kommer de också in på ämnet barn och mammarollen som Alexandra verkligen banner för. Hon säger sig vara så otroligt stolt över sina söner och förstår verkligen inte hur forskarna kan säga att man blir lycklig över att se barnen flytta från boet.

Lyckligast med barnen hos sig

– Det tror jag inte på alls, jag tror man är som lyckligast med barnen hemma hos sig!

Fast Alexandra är givetvis helt medveten om att den dagen kommer då bägge barnen flyttar hemifrån för gott.

– Det är ju många andra som gått igenom det, men just nu har jag svårt att tänka på det, säger hon.

 

Foto: TT