"Alexandra kan faktiskt vara lite irriterande"

Grevinnan Alexandra och Martin Jörgensen.

Grevinnan Alexandra och Martin Jörgensen.

Martin Jörgensen berättar i en öppenhjärtig intervju att hans hustru, grevinnan Alexandra, kan vara en aning irriterande. Men var inte oroliga, äktenskapet är inte över. Han menar bara att hon är så fantastiskt underbar att det kan vara störande.

Grevinnan Alexandra, som tidigare var gift med prins Joachim, är tydligen en helt underbar person. I alla fall om man får tro hennes 13 år yngre man, fotografen Martin Jörgensen. I en intervju för tidningen Pleasure säger han att de har ett underbart fint förhållande.

Mamma Alexandra med sina bägge prinsar.

Mamma Alexandra med sina bägge prinsar.

– Jag förälskade mig i Alexandra för att hon är så fantastisk. Det räcker att bara titta på henne, hon är så otroligt vacker och duktig på precis allt hon gör. Det är faktiskt lite irriterande, skämtar han i tidningen.

Paret har nu varit gifta i tre år och Alexandras barn, prins Nikolai och prins Felix, har också blivit som hans egna söner. På frågan om de ska skaffa egna svarar han bara:

– Jag har fått två helt underbara barn, det räcker bra för mig just nu.

Däremot säger att Martin att det inte alltid varit helt lätt med all uppmärksamhet från media, men att bara Alexandra mår bra så gör han det också.

Av Agneta Nisbeth

Foto: Stella