Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleinePrinsessan Sofia

Alexandra och Martin firade jul med barnen i Kenya

02 jan, 2010, 14:05 
Agneta Nisbeth
Annons
AlexandraMartin
Här ser vi Alexandra med familj i Turkiet, målet för deras resa till värmen i höstas. Nu ryktas de vara i Kenya.

Det har varit spöklikt lugnt på Svanemøllevejen i Köpenhamn där Alexandra och Martin Jørgensen bor och det har spekulerats om varför. Nu avslöjar Alexandras pressekreterare att småprinsarna Nikolai och Felix tillsammans med mamma Alexandra och styvpappa Martin har befunnit sig på varmare breddgrader!

Prins Joachim och exprinsessan Alexandra turas ju om att ha barnen över julhelgen och i år var det Alexandras tur. Men det blev ingen traditionell jul i år för Nikolai och Felix. Jullekarna byttes mot safari! Alexandra och maken Martin Jørgensen älskar sol och bad så nu ville de utnyttja den långa ledigheten vid jul till en långresa. Och enligt danska Billedbladet har resan gått till Kenya.

– Jag kan bekräfta att grevinnan, Martin Jørgensen och prinsarna befinner sig på julferie i utlandet, säger grevinnans sekreterare Nina Fabricius till Billedbladet. Och det är möjligt att de valde Kenya, jag vill inte kommentera det.

Vi får väl se, snart kommer de i alla fall hem till kyliga Danmark, pepparkaksbruna och med laddade batterier!

Håll dig uppdaterad med vårt nyhetsbrev och få kungliga nyheter från hela världen!

Få nyhetsbrev med massor av tips på rolig läsning, spännande nyheter inom kungligt och nöje, repotage och mycket mer till din e-post varje vecka. Nyhetsbrevet är helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy.

Av Eva Österlind

Foto: All Over Press

Annons