Alexandra singel igen - vi vet varför

26 maj, 2019, 13:30 
https://image.svenskdam.se/agneta-200x248.jpeg.jpg?imageId=5470953&x=0&y=0&cropw=100&croph=100&width=1318&height=687
Agneta Nisbeth
grevinnan Alexandra
Nu är prins Joachims exhustru Alexandra singel igen. Den senaste romansen avslutades efter en chockerande upptäckt...
Annons

Grevinnan Alexandra har gjort slut med sin senaste pojkvän, och det med omedelbar verkan. Som vi tidigare berättat inledde hon för en tid sedan ett förhållande med en man som heter Tony.

Före detta polis

Denne Tony var en före detta polis som skulle ha jobbat med antiterrorverksamhet och de lärde känna efter Alexandras flytt till sin nya bostad, lyxvillan i Charlottenlund. Tony var då ledare för det projektet och de fattade snabbt tycke för varandra.

Håll dig uppdaterad med vårt nyhetsbrev och få kungliga nyheter från hela världen!

Få nyhetsbrev med massor av tips på rolig läsning, spännande nyheter inom kungligt och nöje, repotage och mycket mer till din e-post varje vecka. Nyhetsbrevet är helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy.
grevinnan Alexandra

Men när prins Joachims forna hustru upptäckte att mannen hon blivit tillsammans med blivit dömd för bedrägeri så gjorde hon genast slut. Och det var faktiskt en tidning, danska Her & Nu som avslöjade skandalen.

Recept.se Nyhetsbrev

Dömd till villkorligt straff

Det visade sig att den före detta polisen dömdes till ett villkorligt straff på ett års fängelse i september 2015. Enligt domen hade Tony och några kumpaner låtit tillverka kopior i Asien av danska designmöbler som sedan såldes dyrt via en hemsida som äkta. Bland Arne Jacobsen-stolen ”Svanen” och den lika kända ”Ägget”.

Annons

Men inte nog med det, det visade sig också att Tony och hans medbrottslingar var medlemmar av olika mc-gäng, först Hells Angels och sedan Bandidos. Inte så kul kanske att tänka sig om man är mamma till två prinsar, Felix och Nikolai.

Paret har gjort slut

När allt detta kom fram i ljuset så valde givetvis grevinnan Alexandra att göra slut med sin skumme pojkvän. Enligt tidningen Se og Hør så bekräftar Alexandras privatsekreterare Helle von Wildenrath Løvgreen bekräftar att paret gjort slut.

– Alexandra är inte i ett förhållande, säger Helle von Wildenrath Løvgreen.

grevinnan Alexandra och Martin

Som ni kanske minns gick det heller inte så bra för Alexandra med sin förra kärlek, Martin Jörgensen. Efter sju års äktenskap så skildes paret och nu lär de inte ens tala med varandra, inte heller vill Alexandras söner längre ha något med Martin att göra.

Annons

Först kom hon på Martin med att vara otrogen, sedan ska han också ha varit skyldig grevinnan en större summa pengar enligt danska tidningar.

– Det visade sig att det inte alls var mitt livs lycka, mitt livs kärlek, sa Alexandra när hon bröt upp från det äktenskapet.

Foto: TT

Annons