Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleinePrinsessan Sofia

Alexandra tog familjen på en mys-semester till Hong Kong

04 maj, 2009, 14:07 
Exprinsessan Alexandra har guidat maken Martin och sönerna Nikolai och Felix i Hong Kong i tre ljuvliga veckor. Vilken resa de har gjort!
Annons

 

Lyckliga familjen har varit på en tre veckor lång semester i Hong Kong, där exprinsessan Alexandra är uppväxt. Hon passade på att ta nye maken Martin och sönerna Nikolai och Felix till Ocean Park, en av Hong Kongs stora attraktioner.

Alexandras syster Nicola och hennes barn Natasha och Benjamin följde också med, så det blev en riktigt rolig släktdag. Kusinerna var förväntansfulla och så fort de passerat entrén rusade de iväg mot åkattraktionerna.

Håll dig uppdaterad med vårt nyhetsbrev och få kungliga nyheter från hela världen!

Få nyhetsbrev med massor av tips på rolig läsning, spännande nyheter inom kungligt och nöje, repotage och mycket mer till din e-post varje vecka. Nyhetsbrevet är helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy.

– Det regnade ju i går, så idag är barnen fulla av energi, sa Alexandra med ett skratt.

Prins Nikolai tycks ha ärvt pappa Joachims äventyrslusta. Han kastade sig ut i alla halsbrytande berg- och dalbanor, inte ens “Fritt fall” fick honom att hejda sig. Felix roade sig också kungligt, men lite lugnare.

Och Felix vann på choklad-hjulet! En mjukdjursdelfin som Felix kramade hårt.

– Den ska få träffa sina kompisarna nu! utbrast Felix och drog iväg till delfinariet.

Felix älskar att fotografera

Nästa höjdpunkt denna lyckans dag var att få träffa de berömda pandorna Ying Ying och Le Le.

Felix älskar också att fotografera, precis som sin styvfar som är fotograf. Så det blev många härliga bilder till familjealbumet under semestern i Hong Kong.

Foto: All Over Press

Annons