Alexandras exman raderad ur prinsarnas liv

alex

Grevinnan Alexandras, 51, skilsmässa från fotografen Martin Jørgensen, 37, har blivit smutsigare än någon hade kunnat förutspå. Under ytan bubblade sanningen fram. Martin var otrogen mot Alexandra och dessutom förälskad i den nya kvinnan, danska tv-profilen Eva Harlou, 38.

Förlorare

Men det är varken Martin eller exprinsessan som står som förlorare i sammanhanget. Det är prins Joachims och Alexandras två söner, prins Nikolai, 16, och prins Felix, 13. Nu bekräftar dansk press att pojkarna tvingats raderat ut Martin ur sitt liv. De har tagit bort bonuspappan från sociala medier.

Martin-Alexandra

– Martin och prinsarna har ingen kontakt alls, skriver Her og Nu.

Det är ju ganska sorgligt att Nikolai och Felix inte längre träffar Martin Jørgensen, som varit en person som betytt en hel del under deras uppväxt. För Felix har Martin nästan varit som en “riktig” pappa.

Martin-Jorgensen

Det var Martin, inte prins Joachim, som följde med Felix till skolan första dagen. Det säger ju mycket om den starka relationen.

Grevinnan Alexandra är sviken och sårad förstås. Det är oklart om det är hon eller sönerna själva, som ligger bakom den brutna kontakten mellan prinsarna och exmaken.

Frederik-1

Det är en omvälvande tid för familjen som nu får starkt stöd av farbror kronprins Frederik, 47. Enligt danska tidningen Her og Nu har han alltid varit en närvarande och engagerad gudfar till Nikolai, men den senaste tidens händelser har fått honom att även engagera sig mer aktivt i Felix.

Av Åsa Bönnelyche

Foto: Stella Pictures