Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleinePrinsessan Sofia

Alexandras exman raderad ur prinsarnas liv

02 jan, 2016, 10:08 
Annons
alex

Grevinnan Alexandras, 51, skilsmässa från fotografen Martin Jørgensen, 37, har blivit smutsigare än någon hade kunnat förutspå. Under ytan bubblade sanningen fram. Martin var otrogen mot Alexandra och dessutom förälskad i den nya kvinnan, danska tv-profilen Eva Harlou, 38.

Förlorare

Men det är varken Martin eller exprinsessan som står som förlorare i sammanhanget. Det är prins Joachims och Alexandras två söner, prins Nikolai, 16, och prins Felix, 13. Nu bekräftar dansk press att pojkarna tvingats raderat ut Martin ur sitt liv. De har tagit bort bonuspappan från sociala medier.

Annons

Håll dig uppdaterad med vårt nyhetsbrev och få kungliga nyheter från hela världen!

Få nyhetsbrev med massor av tips på rolig läsning, spännande nyheter inom kungligt och nöje, repotage och mycket mer till din e-post varje vecka. Nyhetsbrevet är helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy.
Martin-Alexandra

– Martin och prinsarna har ingen kontakt alls, skriver Her og Nu.

Det är ju ganska sorgligt att Nikolai och Felix inte längre träffar Martin Jørgensen, som varit en person som betytt en hel del under deras uppväxt. För Felix har Martin nästan varit som en “riktig” pappa.

Martin-Jorgensen

Det var Martin, inte prins Joachim, som följde med Felix till skolan första dagen. Det säger ju mycket om den starka relationen.

Annons

Grevinnan Alexandra är sviken och sårad förstås. Det är oklart om det är hon eller sönerna själva, som ligger bakom den brutna kontakten mellan prinsarna och exmaken.

Frederik-1

Det är en omvälvande tid för familjen som nu får starkt stöd av farbror kronprins Frederik, 47. Enligt danska tidningen Her og Nu har han alltid varit en närvarande och engagerad gudfar till Nikolai, men den senaste tidens händelser har fått honom att även engagera sig mer aktivt i Felix.

Av Åsa Bönnelyche

Foto: Stella Pictures

 

 

Annons