Alexandras krav: "Mina söner ska med på bröllopsresan!"

Alexandra och Martin for till underbara Mauritius på bröllopsresa tillsammans med barnen. "Vi skulle aldrig någonsin åkt på smekmånad utan småpojkarna..."

Vinden ruskar om i palmkronor och hår och sveper solen i ett mjölkvitt dis på den romantiska ön Mauritius i Indiska Oceanen. Där firade Alexandra och maken Martin Jørgensen sin smekmånad. Ensamma var de dock inte:

– Jag hade aldrig åkt iväg på bröllopsresa utan mina pojkar, förklarade Alexandra mjukt med ett ömt ögonkast mot Nicolai och Felix.

Martins blick lyste av kärlek där han stod med armen kring Alexandras midja.

Babyrykten

Många tyckte sig ju ana en liten gullig “rundning” under Alexandras brudklänning då hon och Martin gifte sig häromveckan, och när det sen framkom att hon inte druckit en enda droppe vin under bröllopsmiddagen utan skålat i ett alkoholfritt alternativ, ja, då blev det förstås riktigt spännande. Alexandra skrattar åt babyryktet och parerar elegant alla funderingar om att hon nu vid 42 års ålder skulle vänta sitt och den 13 år yngre Martins kärleksbarn med ett retfullt:

– Om min brudklänning antydde något sådant vill jag bara påpeka att jag har en fantastiskt duktig skräddare som kan sy en klänning som sitter som den ska och framhäver det den ska.

Och, tillade hon tacksamt:

– Vi har två ljuvliga barn. Och skulle det vara så att det kommer en eller flera – eller kanske inget alls! – så kan vi inte ha det mycket bättre än nu.

 

Av Marianne Rolfstadius

Foto: All Over