ALLA detaljer om Madeleines nya hus: blixtköpet, rabattpriset, datumet, anledningen!

Nu vet vi vart prinsessan Madeleine har flyttat. Svensk Dam kan också berätta det exakta datumet då hon och Chris köpte sitt nya hus.

I går gick Expressen ut med uppgifterna om prinsessan Madeleines nya hus. Precis som den förra villan ligger fastigheten i lyxområdet Pinecrest.

Då köpte prinsessan Madeleine sitt hus

Madeleine uppges ha tagit inbrottet hårt.

Madeleine uppges ha tagit inbrottet hårt.

Det har uppmätts till 600 kvadratmeter rymmer sex sovrum, åtta badrum, pool – och en separat barnflygel. På sajten Realtor.com kan man läsa att huset såldes för ungefär 29,8 miljoner kronor. Där står det också det exakta datumet då Madeleine och maken Chris O’Neill slog till och köpte villan: 17 december. Huset hann bara ligga ut på marknaden i 95 dagar innan försäljningen blev av.

Madeleine och Chris verkar också ha fått något att av ett reapris. På Realtor.com står det att priset först lades ut på marknaden i september 2019, men då till priset 34 miljoner kronor. Det betyder kanske att Chris, en van affärsmän, lyckades förhandla ner priset en bra bit inför köpet.

Trots det ligger huset en bra bit över genomsnittspriset för ett hus i området. Det ligger på ungefär 13 miljoner kronor, hävdar Realtor.

Därför flyttade de

Flytten kom inte från ingenstans. Svensk Dam har tidigare kunnat berätta att Madeleines gamla hus utsattes för ett inbrott i höstas. Det ledde till att prinsessan kände sig otrygg – vilket var bakgrunden till flytten.

– Prinsessan Madeleine och Chris har haft inbrott och Madeleine vågar inte bo kvar i huset, berättade en uppgiftslämnare.

Hovet har också bekräftat att Madeleine och hennes familj har flyttat. Men de har inte velat säga vart.

– Det hör till deras privata liv. Det jag kan säga är att de fortsatt bor kvar i Florida, har informationschefen Margareta Thorgren sagt tidigare.