Alla gånger Chris O’Neill visat att han är som alla andra

ala gånger chris o'neill visat att han är precis som oss andra
Chris O'Neill är en man som aldrig förställer sig. Han kan både vara känslosam och bestämt och är aldrig rädd för att visa vad han tycker och tänker. Vi listar alla gånger Chris har visat att han är precis som du och jag!
Annons

Prinsessmake, framgångsrik finansman och svärson till Sveriges statschef. Men också en helt vanlig man, som trampar i klaveret och visar känslor. Chris O’Neill gör inte särskilt många publika framträdanden men när han väl öppnar upp sig i intervjuer blir det alltid succé. Han är både genuin och ärlig och vägrar att förställa sig. Även om känslorna inte alltid passar in i det kungliga mallen.

Annons

Tårarna under bröllopet med Madeleine

Första gången vi fick se Chris O’Neills riktiga jag var när han gifte sig med Madeleine, år 2013. Bröllopet direktsändes och när Chris skulle svara ja till prinsessan Madeleine, och lova att älska henne i alla sina dagar, kunde han inte hålla tårarna tillbaka. De rann nedanför hans kinder i en strid ström, vilket blev ett bevis på hans starka kärlek till vår svenska prinsessan.

Annons

madeleines och chris bröllop år 2013

Chris firade med alkohol innan vigseln

Dessutom hade han en avslappnad inställningen till allt bröllopsståhej. Bara några timmar innan vigseln i Slottskyrkan tog han nämligen en öl med sin bestman Cedric Notz på Grand Hôtel. Hotellets övriga gäster fick förstås en chock när de fick se brudgumman, så tätt in på ceremonin, men Chris var sugen på två öl och brydde sig inte om att barbesöket kunde bli en potentiell snackis. Serveringspersonalen passade förstås på att gratulera Chris på den stora dagen och fick en tumme upp som svar.

Pekade Fuck you i New York

När Chris och Madeleine var nygifta i New York var det ett stort intresse kring paret. Och då var ofta fotografer som jagade dem längs Manhattans gator. Att ständigt vara påpassad för nytt för Chris och vid ett tillfälle fick han nog och pekade finger, ett så kallat fuck you-tecken, till en paparazzi-fotograf i arla morgonstund.

Annons

Går på systembolaget utan säkerhetsvakter

När prinsessan Madeleine och Chris O’Neill rör sig i Stockholm är det utan säkerhetsvakter. Chris har till exempel synts till på systembolaget nära prinsessparets våning på Hovstallet på Östermalm. Och familjen har även gjort utflykter till Nacka, utanför Stockholm, för att slippa storhandla mitt i innerstadspulsen.

chris o
Chris O’Neill må vara gift med en svensk prinsessa – men han är precis som du och jag!

Det jobbade Chris med innan han träffade Madeleine

Chris kommer från en välbärgad familj och har gått i pappa Paul O’Neills fotspår och blivit en framgångsrik affärsman. Men han är inte uppvuxen med silversked i mun. Tvärtom! I en exklusiv intervju med magasinet King har Chris berättat att han hade flera ströjobb i tonåren.

– Jag har jobbat varje sommar sedan jag fyllde 13 år. Och det har varit inom det mesta du kan tänka dig: på byggen, inom hantverk, som hjälpreda på golfbanor. Jag har städat badrum och skrubbat toaletter, berättade han i intervjun.

Annons

Foto: TT

Mer om svenska och internationella kungligheter, societet och kändisar från oss på Svensk Damtidning:

Dela på:

7 kommentarer till “Alla gånger Chris O’Neill visat att han är som alla andra”

 1. Anna skriver: 11 mars, 2020

  Jag är till lika delar chockad och besviken…jag hade precis lyckats intala mig själv att Chris, liksom resten av kungafamiljen, var övermänsklig, och så inser jag att han är en helt vanlig människa…nu måste jag bearbeta den vetskapen, och samtidigt ställa mig följdfrågan: innebär det att alla i kungafamiljen också hör till släktet homo sapiens….?!


 2. Bror skriver: 11 mars, 2020

  Undrar just hur mycket av denna Chrisiana som ograverat står kvar efter en omgång i den källkritiska kvarnen.


 3. Eva H. skriver: 12 mars, 2020

  Hemlig utflykt till Nacka för att handla mat ??


 4. pa skriver: 12 mars, 2020

  jantelagen vet i te amerikaner vad det är för nåt har jag hört..stämmer väl på denne man..


 5. allegra skriver: 12 mars, 2020

  jaså brudgummen drack öl före vigseln. Och bruden då – en rejäl rackabajsare??


 6. Eva M skriver: 13 mars, 2020

  Anna den kommentaren fick mig att le trots fasan att förstå att kungliga är människor.😂💐


 7. Fundering skriver: 14 mars, 2020

  En stor fråga beträffande detta par är väl hur de klarar sig ekonomiskt, men kanske har Silvia lösningen. Hon lämnar kanske över sitt välgörenhetsprojekt till paret som kan hjälpas åt att försörja sig på detta.


This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Laddar