Alla gånger Chris O'Neill visat att han är som alla andra

ala gånger chris o'neill visat att han är precis som oss andra

Chris O'Neill är en man som aldrig förställer sig. Han kan både vara känslosam och bestämt och är aldrig rädd för att visa vad han tycker och tänker. Vi listar alla gånger Chris har visat att han är precis som du och jag!

Prinsessmake, framgångsrik finansman och svärson till Sveriges statschef. Men också en helt vanlig man, som trampar i klaveret och visar känslor. Chris O’Neill gör inte särskilt många publika framträdanden men när han väl öppnar upp sig i intervjuer blir det alltid succé. Han är både genuin och ärlig och vägrar att förställa sig. Även om känslorna inte alltid passar in i det kungliga mallen.

LÄS MER: CHRIS O’NEILL OM LIVET INNAN MADELEINE

Tårarna under bröllopet med Madeleine

Första gången vi fick se Chris O’Neills riktiga jag var när han gifte sig med Madeleine, år 2013. Bröllopet direktsändes och när Chris skulle svara ja till prinsessan Madeleine, och lova att älska henne i alla sina dagar, kunde han inte hålla tårarna tillbaka. De rann nedanför hans kinder i en strid ström, vilket blev ett bevis på hans starka kärlek till vår svenska prinsessan.

madeleines och chris bröllop år 2013

Chris firade med alkohol innan vigseln

Dessutom hade han en avslappnad inställningen till allt bröllopsståhej. Bara några timmar innan vigseln i Slottskyrkan tog han nämligen en öl med sin bestman Cedric Notz på Grand Hôtel. Hotellets övriga gäster fick förstås en chock när de fick se brudgumman, så tätt in på ceremonin, men Chris var sugen på två öl och brydde sig inte om att barbesöket kunde bli en potentiell snackis. Serveringspersonalen passade förstås på att gratulera Chris på den stora dagen och fick en tumme upp som svar.

Pekade Fuck you i New York

När Chris och Madeleine var nygifta i New York var det ett stort intresse kring paret. Och då var ofta fotografer som jagade dem längs Manhattans gator. Att ständigt vara påpassad för nytt för Chris och vid ett tillfälle fick han nog och pekade finger, ett så kallat fuck you-tecken, till en paparazzi-fotograf i arla morgonstund.

Går på systembolaget utan säkerhetsvakter

När prinsessan Madeleine och Chris O’Neill rör sig i Stockholm är det utan säkerhetsvakter. Chris har till exempel synts till på systembolaget nära prinsessparets våning på Hovstallet på Östermalm. Och familjen har även gjort utflykter till Nacka, utanför Stockholm, för att slippa storhandla mitt i innerstadspulsen.

chris o'neill prinsessan madeleine

Chris O’Neill må vara gift med en svensk prinsessa – men han är precis som du och jag!

Det jobbade Chris med innan han träffade Madeleine

Chris kommer från en välbärgad familj och har gått i pappa Paul O’Neills fotspår och blivit en framgångsrik affärsman. Men han är inte uppvuxen med silversked i mun. Tvärtom! I en exklusiv intervju med magasinet King har Chris berättat att han hade flera ströjobb i tonåren.

– Jag har jobbat varje sommar sedan jag fyllde 13 år. Och det har varit inom det mesta du kan tänka dig: på byggen, inom hantverk, som hjälpreda på golfbanor. Jag har städat badrum och skrubbat toaletter, berättade han i intervjun.

Foto: TT