Bildspel! Victorias och Daniels bästa minnen som förlovade

12 feb, 2010, 08:30 
https://image.svenskdam.se/agneta-200x248.jpeg.jpg?imageId=5470953&x=0&y=0&cropw=100&croph=100&width=1318&height=687
Agneta Nisbeth
Annons
kronprinsessan victoria daniel westlint

På söndag är det precis ett år sedan Daniel Westling friade i solskenet på isen utanför Drottningholm och kronprinsessan Victoria jublade sitt “Ja Ja JAAA!”. Tolv dagar senare satt paret i “förlovningssoffan” på Slottet och förklarade sin kärlek till varandra.

Bara några veckor efter förlovningen reste kronprinsessan Victoria och Daniel Westling på sin första resa som ”ringmärkta”, till varma härliga Brasilien och Rio. Där höll de en improviserad pressträff på den berömda stranden Copacabana och bilderna blev helt sensationella. Victoria log med hela ansiktet när hon sa:

– Vi har det väldigt bra!

Lika kära var de när de satt tätt intill varandra och såg ”Scener ur ett äktenskap” på Dramaten och i somras dök de plötsligt upp på Fjäderholmarna för att spana in sommarteatern ”Bruden som visste för lite”. De har gått på hockeymatcher och fotboll, och alltid suttit lika tätt ihop, som om de inte vill gå miste om en sekund.

Recept.se Nyhetsbrev
Annons

Och i juli, på Victoriadagen, hände något alldeles speciellt.

Håll dig uppdaterad med vårt nyhetsbrev och få kungliga nyheter från hela världen!

Få nyhetsbrev med massor av tips på rolig läsning, spännande nyheter inom kungligt och nöje, repotage och mycket mer till din e-post varje vecka. Nyhetsbrevet är helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy.

Daniel fick vara med på Solliden

I sju år hade Daniel hållit sig undan: duckat för kamerorna, väntat i ensamhet hemma på sommarslottet och uppvaktat Victoria i hemlighet. Men nu var allt annorlunda. Äntligen fick han fira sin kronprinsessa på riktigt på Victoriadagen.

För plötsligt så stod Daniel där, på den stora grusplanen utanför Sollidens vita slott, tillsammans med födelsedagsbarnet, som givetvis var lyckligare än någonsin. Det förstod man om inte annat i kvällningen på Borgholms idrottsplats, när Victoria spontant la sitt huvud mot Daniels axel och sin hand i hans. Trots att hela världspressen såg på.

Samma sak på nära vännerna Ellen och Jan Dinkelspiels vackra sensommarbröllop. En av gästerna berättade efteråt att kronprinsessan Victoria och Daniel sett på varandra med längtan under Ellen och Jan Dinkelspiels vigsel. Som om de tänkte: ”Nästa gång är det vi”.

Annons

Och snart är det ju det, nu är det snart bara fyra månader innan de blir man och hustru.

2010 är verkligen ett speciellt år! Och nu ska nya vackra minnen skapas…

Men först blickar vi tillbaka på det kärleksfulla året som förlovade i  bildspelet:
Kronprinsessan Victorias och Daniels  mest romantiska ögonblick

Av Johanna Lejon

Foto: Charles Hammarsten, All Over Press

[smooth=id: 224; width:430; height:800; timed:false; arrows:true; carousel:true; links:true; info:true; align:center; frames:true; open:true; text:Alla bilder;]

Annons