Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleinePrinsessan Sofia

Alla var på plats under Rosornas bal – förutom Charlene

01 apr, 2019, 19:00 
Agneta Nisbeth
Furstefamiljen i Monaco
Vilken glittrande fest det var! Och nästan hela furstefamiljen fanns på plats...
Annons

Precis som vanligt hölls den stora pampiga och mycket glittrande tillställningen Rosornas bal i Monaco. Detta år dock utan Karl Lagerfeld som tydligen ändå hann designa kvällens party innan sin död lite tidigare i år.

Karl Lagerfeld

Den store modeskaparen Lagerfeld hedrades också under kvällen med ett fint foto vid scenen och ett långt tal under 2019 Rose Ball som i år hade ett “riviera-tema”. Precis som vanligt gick intäkterna till Princess Grace Foundation.

Ingen Charlene på plats

En annan som heller inte fanns med på festen var furst Alberts hustru Charlene. Hon valde att stanna hemma på slottet med tvillingarna, kanske var de sjuka eller så ville Charlene bara inte komma. Det sägs ju hon inte är så förtjust att umgås med sin svägerska prinsessan Caroline…

Annons

Håll dig uppdaterad med vårt nyhetsbrev och få kungliga nyheter från hela världen!

Få nyhetsbrev med massor av tips på rolig läsning, spännande nyheter inom kungligt och nöje, repotage och mycket mer till din e-post varje vecka. Nyhetsbrevet är helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy.
Albert och Caroline

Hur som helst verkade furst Albert ha trevligt tillsammans med sin syster, prinsessan Caroline. Prinsessan fick dessutom möjlighet att umgås med alla sina fyra barn och deras respektive.

prins Christian av Hannover och maka Alessandra

Men det var inte bara hennes barn som fanns på plats, utan även Carolines styvson prins Christian av Hannover och hans maka Alessandra. Detta var första gången som de fångats på bild under Rosornas bal i Monaco. Christian är som bekant yngste son till prinsessans make Ernst August av Hannover.

Annons

Kärleken flödade

Kärleken var också tydlig mellan flera av Carolines barn och deras hustrur och pojkvänner. Det verkade vara en trevlig kväll på många olika vis.

furst Albert Carole Bouquet

Charlotte Casiraghi hade inte bara pojkvännen Dimitri Rassam där på plats, hon fick också gå på fest med hans mamma Carole Bouquet, som dessutom fick furst Albert till bordet. De flesta gissar att det blir bröllop för Charlotte till sommaren!

Pierre Casiraghi o Beatrice

På dansgolvet kunde ingen av besökarna undgå att se hur förälskade Beatrice Borromeo och Pierre Casiraghi var. I maj förre året fick paret sitt andra barn, sonen Francesco Carlo Albert. Glada var även trebarnsföräldrarna Andrea Casiraghi och hans hustru Tatiana som verkligen var snygg i sin röda festklänning.

Annons
Andrea Casiraghi Tatiana
prinsessan Alexandra av Hannover och Ben

Men även prinsessan Carolines yngsta dotter prinsessan Alexandra av Hannover har numera ett stabilt förhållande, och bjöd med sin pojkvän Ben Sylvester Strautmann till festen. Barnen börjar alla bli vuxna, och har dessutom lugnat ner sig efter all turbulens under ungdomsåren.

Charlotte Casiraghi Dimitri Rassam

Nu hoppas vi på ett bröllop mellan Dimitri Rassam och prinsessan Carolines andra dotter Charlotte Casiraghi. I höstas fick de sitt första gemensamma barn, sonen Balthazar, så därför ställdes också det planerade bröllopet in.

Annons
Casiraghi familjen

Här en bild på Carolines alla barn och deras respektive partners. Den ende som saknas här är prinsessan Alexandras pojkvän.

Foto: TT

Läs mer

Annons