Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleinePrinsessan Sofia

Alla Victorias klänningar från Victoriadagen

18 maj, 2019, 14:00 
AvEmma Sanderberg
I nästan hela sitt liv har kronprinsessan Victoria mottagit gratulationer på Öland. Ja, i alla fall så länge hon har kunnat gå!
Annons

När kronprinsessan Victoria fyller år blir hon alltid officiellt firad på Solliden med pompa och ståt. Många människor åker dit för att gratulera, ge blommor och kanske få en kram av Victoria. Sedan Victoria var liten har hon stått på grusgången, utanför det pampiga sommarslottet, och mottagit folkets hurrarop. Och varje år är hon lika snyggt klädd. Här är alla klänningar hon burit genom åren!

Från spetsklänningar till virkade kjolar på Solliden

Håll dig uppdaterad med vårt nyhetsbrev och få kungliga nyheter från hela världen!

Få nyhetsbrev med massor av tips på rolig läsning, spännande nyheter inom kungligt och nöje, repotage och mycket mer till din e-post varje vecka. Nyhetsbrevet är helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy.

Genom åren har Victoria burit allt från folkdräkt till spetsklänningar och fina virkade kjolar. Nu längtar vi till den 14 juli!

 

Foto: TT

Annons