Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleinePrinsessan Sofia

Allt du vill veta om årets Hollywoodfruar!

27 aug, 2019, 18:00 
AvEmma Sanderberg
Ikväll samlas hela frugänget i Sverige för att titta på premiären av Svenska Hollywoodfruar ihop. Detta trots att flera av dem redan vittnat om att den kommande säsongen kommer vara full av drama. Veteranen Maria Montazami dyker självklart upp, men också Siv Cotton som bara varit med i en säsong tidigare. Här listar vi alla!
Annons

Nu sätter äntligen Svenska Hollywoodfruar igång igen! I år är det dessutom tio-års jubileum för programmet och TV3 firar det med att ta in veteranerna Åsa Vesterlund och Siv Cotton. De andra deltagarna är Maria Montazami, Gunilla Persson och Elena Belle. Men vilka är de egentligen? Här berättar vi allt ni behöver veta!

De som är med i Svenska Hollywoodfruar 2019 är:

Maria Montazami

Maria Montazami

Maria Montazami är den enda Hollywoodfrun som har varit med i alla tio säsonger. Hon föddes 1965 i Västerås och flyttade till Los Angeles i USA 1987 efter en semester hos sin syster. Där arbetade hon som au pair och sedan servitris på en restaurang där hon lärde känna ägaren Kamran Montazami som ursprungligen kommer från Iran.

Annons

Håll dig uppdaterad med vårt nyhetsbrev och få kungliga nyheter från hela världen!

Få nyhetsbrev med massor av tips på rolig läsning, spännande nyheter inom kungligt och nöje, repotage och mycket mer till din e-post varje vecka. Nyhetsbrevet är helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy.

Några år efter att de gift sig blev Kamran mäklare och paret flyttade till Orange County. Paret har fyra barn, Sara, Hanna, Emma och Nicholas. Maria och Kamran bor fortfarande kvar i villan i Orange County och Maria har förutom succén i Svenska Hollywoodfruar släppt sin egen väskkollektion, klädkollektion och sitt egna vin.

Gunilla Persson

Gunilla Persson

Gunilla Persson föddes 1958 i Norrköping och växte upp i Ålsäter i Södermanland. Gunilla har arbetat som reseledare, journalist och modell. Gunilla hamnade i USA med anledning av just modellandet. Hennes dåvarande pojkvän skickade i hemlighet in bilder på henne till en modelltävling som Damernas Värld anordnade 1983.

Annons

Hon vann inte tävlingen men Eileen Ford fick upp ögonen för henne och Gunilla såg sin chans att flytta till USA. Drygt 30 år senare är hon fortfarande kvar. När hon var 43 år fick hon sin dotter Erika, nu 16 år, som ofta syns i Svenska Hollywoodfruar. Gunilla har varit med i Svenska Hollywoodfruar sedan säsong 4.

Åsa Vesterlund

Åsa Vesterlund

Åsa Vesterlund föddes 1974 i Piteå och växte upp på en bondgård. Hon flyttade till USA redan i tonåren som barnflicka och bor numera i Kalifornien. Åsa har varit med i säsongerna 7-10 av Svenska Hollywoodfruar för att ta en paus på ett år på grund av ett stort bråk med Gunilla Persson. Men nu är hon tillbaka!

Annons
Elena Belle

Elena Belle

Elena Belle, tidigare Natacha Peyre, föddes 1985 på Ibiza i Spanien. Hon slog igenom i reality-serien Paradise Hotel Sverige 2005 och gjorde musikdebut 2006 med singeln TNT. Hon har sedan dess gjort ett flertal reklamjobb och fotograferats för Playboy. I slutet av 2008 flyttade hon till Los Angeles med sin dåvarande pojkvän och har sedan dess blivit kvar. Sedan 2016 är Elena gift med dj-managern Michael Theanne som hon har dottern Luna Belle med.

Siv Cotton

Siv Cotton

Siv Cotton flyttade föddes 1972 i Norge där stora delar av släkten var svensk. Hon flyttade till USA som 17-åring för att jobba som barnflicka. Sedan dess har hon stannat kvar i USA och arbetar numera som mäklare. Siv har bara varit med i en tidigare säsong av Svenska Hollywoodfruar och har en 18-årig dotter vid namn Charlize.

 

Foto: Daniel Sahlberg/TV3 Sverige, TT

Annons