Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleineVictoriadagenSollidens slott

Allt klart kring Nobelpriset - här är medlemmarna ur kungafamiljen som kommer att vara med i år

21 okt, 2016, 13:47 
AvJohanna Lejon
Äntligen är det klart! I dag meddelade hovet vilka medlemmar ur kungafamiljen som kommer att vara med vid årets Nobelprisutdelning, samt banketten i Stadshuset.
Annons

Nu är det klart! Hovet meddelar nu vilka ur den kungliga familjen som kommer att vara med under årets Nobelfirande. Och svaret? Det blir full pott! Både kungaparet, kronprinsessparet, prinsessan Sofia, prins Carl Philip samt prinsessan Madeleine och Chris O’Neill kommer att närvara.

I hovets kalender står det att läsa att hela familjen kommer att vara samlad vid såväl utdelningen av priset i Konserthuset, Nobelbanketten samt vid kungens middag för Nobelpristagarna – dagen efter själva prisutdelningen.

Håll dig uppdaterad med vårt nyhetsbrev och få kungliga nyheter från hela världen!

Få nyhetsbrev med massor av tips på rolig läsning, spännande nyheter inom kungligt och nöje, repotage och mycket mer till din e-post varje vecka. Nyhetsbrevet är helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy.

 

Av: Johanna Lejon.

Foto: Stella Pictures, Ibl.

Annons