Allt om Estelles spännande sommar

Allt om Estelles spännande sommar
Det här ska hon hitta på!
Annons

Vitsipporna står i full blom ute vid Haga slott. Träden grön­skar så smått och den värmande vårsolen ger oss en härlig känsla av att sommaren är i nära an­tåg. Femåriga prinsessan Estelle är nu så gammal att hon är medveten om årstidernas väx­lingar och riktigt kan längta till en underbar sommar på Sol­liden. För hennes del handlar som­maren såklart mest om att få vara så mycket som möjligt med sina föräldrar och lillebror prins Oscar.

Annons

Annons

Victoria berättade förra året för Svensk Damtidning att det bästa med sommaren är att umgås med familjen, att slippa planera sin tid och bara ta dagen som den kommer. Och Estelles sommardagar är fyllda av spännande äventyr! Kungen har berättat att Victoria bett honom ta med Es­telle ut på vattnet för att lägga nät, eftersom hon själv tyckte att det var så mysigt när hon var barn. Drottningen i sin tur brukar ta med sig sin lilla skara barnbarn och mata hönsen. Kronprinsessfamiljen bor som vanligt i sitt sommarparadis Villa Skönvik, 300 meter från Kalmarsund, inne på Sollidens slottsområde.

Villan byggdes åt kronprin­sessparet och invigdes på Victorias födelsedag den 14 juli 2013. Det futuristiska huset har allt en modern småbarnsfamilj kan önska, med hög mysfaktor och en touch av nordisk elegans, med tre eldstäder och ett var­dagsrum som vetter ut mot böl­jande Kalmarsund. Det finns även en fyra gånger tio meter stor pool att plaska i, som omgärdas av ett glas­ staket och ett stort trädäck. Än är poolskyddet på, men nytagna ygbilder vi­ sar tydligt hur en ny gräs­matta är utrullad runt huset, perfekt för små, mjuka barnfötter att springa barfota över. Ja, nedräkningen inför somma­ren är sannerligen igång! Förutom veckorna på Öland brukar kronprin­sessfamiljen göra resor ut i landet – och självklart ska de tillbringa några härliga dagar med far­mor Ewa och farfar Olle i sommarhuseti Acktjära också. Och det är verk­ligen något som lilla Estelle ser fram emot.

Annons

Foto: IBL, Suvad Mrkonjic

Mer om svenska och internationella kungligheter, societet och kändisar från oss på Svensk Damtidning:

Dela på:

3 kommentarer till “Allt om Estelles spännande sommar”

  1. josefin skriver: 18 maj, 2017

    kort sammanfattat: hon ska vara pa landet.


  2. emmyh skriver: 18 maj, 2017

    ja, inga nyheter direkt. Men hoppas hela familjen får en härlig sommar utan fotografer, professionella eller privata med smartphones


  3. emma skriver: 18 maj, 2017

    och Estelles lilla shetlandsponny följer med övriga Hovstallets hästar ner till Öland för sin årliga “semester” – så en o annan ridtur blir det nog också…


This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Laddar