Privata bilderna från helgens största party när Madeleines väninna firade 40

13 feb, 2019, 13:02 
Vilken partyvecka det blev för prinsessan Madeleine! Först Childhood-firandet – sedan väninnan Ellen Dinkelspiels glammiga 40-årsdag.
Annons

Håll dig uppdaterad med vårt nyhetsbrev och få kungliga nyheter från hela världen!

Få nyhetsbrev med massor av tips på rolig läsning, spännande nyheter inom kungligt och nöje, repotage och mycket mer till din e-post varje vecka. Nyhetsbrevet är helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy.

Det blev intensiva dagar i Stockholm för prinsessan Madeleine. För trevligt nog sammanföll förra veckans stora Childhood-fest med att hennes väninna Ellen Dinkelspiel fyllde 40 år i lördags!

Svensk Damtidning kan nu avslöja att detta firades med en stor och glammig smokingmiddag på familjen Wallenbergs paradresidens Täcka Udden på Kungliga Djurgården.

Täcka Udden på Kungliga Djurgården.
Täcka Udden på Kungliga Djurgården.

Födelsedagsbarnet Ellens mamma Fanny Sachs är gift med Marcus Wallenberg och Madeleine-väninnorna minglade med familjen Wallenberg i salongerna. Bland gästerna fanns också prinsessan Tatiana av Grekland som bjöd på flera härliga partybilder på sitt Instagram. Här är en, och om du bläddrar framåt med pilen så ser du fler:

”Dans, skratt och tårar!”

Tatiana berättar att det blev många skratt, mycket dans, men också lite tårar.

Annons

Huvudpersonen Ellen var raffinerad i svart sidenfodral med halterneckringning och en kaskad av pärlor i ryggen. Prinsessan Tatiana är trea från vänster, i havsgrönt, och på bilden syns också Lauren Remington Platt i silver och Sara Brajovic i svart.

Ellen, som tidigare hette Stendahl i efternamn, lärde känna prinsessan Tatiana när de var 15 år och gick på samma internatskola i Schweiz. Sedan dess har de varit bästa vänner och Tatiana hyllar deras 25 år långa vänskap:

– Tack Ellen för att du samlat oss för att fira DIG. Du är bara bäst – på mer än ett sätt. Happy Birthday candy love! skriver hon på sociala medier.

Även gästen Sara Brajovic har delat både bilder och filmer från festen på sociala medier. Klicka på pilen till höger på bilden för att se filmerna!

Ellen Dinkelspiel med sin man Jan. Även känd som Robinson-Jan!
Ellen Dinkelspiel med sin man Jan. Även känd som Robinson-Jan.

Det verkar minst sagt ha blivit en otroligt lyckad kväll!

Läs mer:

Foto: TT, IBL

Annons