Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleinePrinsessan Sofia

Allt om Lussans och Gustavs kärlekssaga och bröllopet alla talar om

01 apr, 2018, 09:00 
Bröllopet mellan Gustav Thott och Louise Gottlieb kommer bli sommarens största i societetskretsar. Här är allt du behöver veta om mannen som gifter sig med prinsessan Madeleines bästa vän.
Annons

Det händer en hel del i de kungliga kretsarna. Det stora samtalsämnet nu är det stundande bröllopet mellan Louise “Lussan” Gottlieb och Gustav Thott.

Medan prinsessan Madeleine hunnit få sitt tredje barn, har bästisen Lussan tagit det lite lugnare med att bilda familj. Men nu är det dags! Louise Gottlieb har ju sedan en tid tillbaka återförenats med expojkvännen Gustav Thott, 40. Paret har också köpt en drömlägenhet på Narvavägen på Östermalm för över 20 miljoner kronor.

Håll dig uppdaterad med vårt nyhetsbrev och få kungliga nyheter från hela världen!

Få nyhetsbrev med massor av tips på rolig läsning, spännande nyheter inom kungligt och nöje, repotage och mycket mer till din e-post varje vecka. Nyhetsbrevet är helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy.

Och nu tar de relationen ett steg längre – och gifter sig. Läs mer om det här! 

Prinsessan Madeleine med Louise Gottlieb.
Prinsessan Madeleine med Louise Gottlieb.

Louise och Gustav var tillsammans innan hon under tre år levde med den stilige advokaten Ludvig Blomqvist, också han kompis med prinsessan Madeleines ex Jonas Bergström. Jonas har för övrigt gift sig med Stephanie af Klercker som förr sällskapade med Ludvig Blomqvist. Hänger ni med?

Annons

Gustav Thott är självklart kompis med prins Carl Philip också. Här nedan ser vi prins Carl Philip och Gustav Thott susa fram på kungens båt i Kalmar sund.

Prins Carl Philip med Gustav Thott.
Prins Carl Philip med Gustav Thott.

Vem är då denne lycklige man, som lyckats få tillbaka sin stora kärlek?

Gustav Thott är friherre och härstammar från den jordägande adelsfamiljen på Yddingenäs i Skåne. Han har inga skelett i garderoben (vad vi vet), men däremot finns där Kajsa Bergqvists höjdhopparskor, som Gustav köpte på en auktion i Villa Pauli i Djursholm för ett par år sedan. För säkerhets skull köpte Lussans fästman även Per Gessles gitarr för det tredubbla utropspriset. Kanske spelade 40-åringen en smäktande ballad för sin exflickvän, så att hennes hjärta återigen sattes i brand.

Gustav Thott är kompis med Jonas Bergström, så det blir ett riktigt spännande bröllop kan tänkas. Det var ju ett tag sedan prinsessan Madeleine och Jonas Bergström gick på samma tillställning, och nu har de ju egna lyckliga familjer på sina egna håll.

Foto: IBL

Annons