Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleinePrinsessan Sofia

Allt om Madeleines och Chris hemliga kärleksspråk

14 nov, 2017, 16:00 
Ellen Myrgård Lindén
Har ett speciellt knep när de vill hålla sina samtal privata.
Annons

Med tredje barnet på väg förstår man att Madeleine och Chris är ett riktigt bra team, som lärt sig hur man jonglerar småbarnsliv i London med kungliga plikter hemma i Sverige. De är helt enkelt duktiga på att kommunicera med varandra! Vi kan dessutom avslöja att prinsessparet har ett speciellt knep när de vill hålla sina samtal privata.

Madeleine och Chris går ju ofta ut och äter på restaurang – både när de bodde i New York och nu i London. Men när de misstänker att det förmodligen är svenskar som sitter vid bordet bredvid byter de språk – från engelska till tyska. Chris har ju som bekant gått på en internatskola i Schweiz och dessutom var ju hans före detta styvfar, Wolfgang Schoeller, av tysk härkomst. Och tyskan har ju även varit naturlig i Madeleines liv, då mamma Silvia ofta pratade tyska hemma på Drottningholm. Och nu använder prinsessparet alltså det som sitt hemliga kärleksspråk!

Det finns faktiskt ytterligare exempel på att Madeleine och Chris kommunicerar på ett alldeles speciellt sätt. När de medverkade i talshowen Skavlan, för två år sedan, gjorde prinsessan en snabb gest – med handen upp i luften – för att visa Chris att en hårlock trillat ner i ansiktet. Och han förstod vinkeln och föste bort håret direkt! Se hur det såg ut i filmklippet här!

Foto: Stella Pictures

Håll dig uppdaterad med vårt nyhetsbrev och få kungliga nyheter från hela världen!

Få nyhetsbrev med massor av tips på rolig läsning, spännande nyheter inom kungligt och nöje, repotage och mycket mer till din e-post varje vecka. Nyhetsbrevet är helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy.
Annons