Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleinePrinsessan Sofia

Prinsessan Charlottes nya hobby: "En naturbegåvning"

04 dec, 2017, 13:30 
Går i storebror Georges fotspår.
Annons

Prinsessan Charlotte, 2, har fått en ny hobby! Hon spelar tennis, precis som sin storebror prins George, 4, och sägs vara en riktig naturbegåvning.

– Hon har världens bollsinne, bekräftar en källa för The Sun Newspaper.

Kanske har hon ärvt det av sin mamma Kate, som är en duktig tennisspelare. Hertiginnan av Cambridge har bland annat tagit lektioner för Andy Murrays mamma Judy, som ju är en av Storbritanniens bästa tenniscoacher. Kate har försökt få prins William att börja spela, men har inte fått gehör. Han ägnar sig hellre åt hästpolo som sin far, prins Charles, något Kate tycker är lite trist. Hon vill ju kunna spela dubbel med sin man.

Håll dig uppdaterad med vårt nyhetsbrev och få kungliga nyheter från hela världen!

Få nyhetsbrev med massor av tips på rolig läsning, spännande nyheter inom kungligt och nöje, repotage och mycket mer till din e-post varje vecka. Nyhetsbrevet är helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy.

Lilla Charlotte tar tennislektioner och far runt som ett jehu på banan i en näpen hästsvans. Det är gummibollar som gäller för barnen i den lilla gruppen och det gör att Charlotte hinner få in rätt swing med racketen. Eftersom det inte finns några tennisbanor på Kensington Palace, spelar Williams och Kates dotter på exklusiva the Hurlingham club. Där spelar prins George och han har redan fått in rätta ”topswingen”, enligt en källa till the Sun.

Foto: IBL

Annons