Prinsessan Charlottes nya hobby: "En naturbegåvning"

Går i storebror Georges fotspår.

Prinsessan Charlotte, 2, har fått en ny hobby! Hon spelar tennis, precis som sin storebror prins George, 4, och sägs vara en riktig naturbegåvning.

– Hon har världens bollsinne, bekräftar en källa för The Sun Newspaper.

Kanske har hon ärvt det av sin mamma Kate, som är en duktig tennisspelare. Hertiginnan av Cambridge har bland annat tagit lektioner för Andy Murrays mamma Judy, som ju är en av Storbritanniens bästa tenniscoacher. Kate har försökt få prins William att börja spela, men har inte fått gehör. Han ägnar sig hellre åt hästpolo som sin far, prins Charles, något Kate tycker är lite trist. Hon vill ju kunna spela dubbel med sin man.

Lilla Charlotte tar tennislektioner och far runt som ett jehu på banan i en näpen hästsvans. Det är gummibollar som gäller för barnen i den lilla gruppen och det gör att Charlotte hinner få in rätt swing med racketen. Eftersom det inte finns några tennisbanor på Kensington Palace, spelar Williams och Kates dotter på exklusiva the Hurlingham club. Där spelar prins George och han har redan fått in rätta ”topswingen”, enligt en källa till the Sun.

Foto: IBL

ANNONS

Utvalda favoriter i Svensk Damtidnings shop!

Låga priser – snabba leveranser – fri retur


Guldpläterat armband Bisou, finns i barn- och vuxenstorlek
Nu kan du bära samma armband som Kronprinsessan Victoria har hemma i sitt smyckeskrin!

Detta vackra armband från svenska märket Bisou har tagits fram för att hylla vår Kronprinsessa Victoria på hennes 40-årsdag, och gavs också till henne som gåva på födelsedagen. Armbandet finns i två storlekar och passar perfekt att matcha mor och dotter. Armbandet är guldpläterat och har fem berlocker. Symbolerna som pryder armbandet är; måne, fyrklöver, krona, hjärta och stjärna. Armbandet kommer i en vacker ask i en syrenlila färg med en insida av lyxig sammet.


Gå till shoppen

Kunglig kalender 2018
2018 – ännu ett kungligt år med guldkant!

Svensk Damtidnings kungliga kalender bjuder på härliga bilder från den svenska kungafamiljens vardag och fest. Ge dig själv en gåva – eller köp kalendern till någon du tycker om. Den går inte att köpa i butik!


Gå till shoppen

Ljuslykta i mässing Miccis House
Denna underbart söta krona fungerar lika bra som ljuslykta som kruka och förgyller vilket dukat bord eller fönsterbräde som helst. Perfekt för exempelvis mindre blommor eller blockljus samt värmeljus. Den är gjord helt i solid mässing och kommer från det svenska märket Miccis House.

Gå till shoppen

Undertallrik guldfärgad 2-pack
Är du trött på dina gamla flottiga tabletter och drömmer om något mer flärdfullt till dukningarna i jul och nyår? Då har vi de perfekta undertallrikarna till dig! Och när du inte använder dom som tabletter så fungerar de lika bra som fina uppläggningsfat till frukt eller varför inte som ljusfat?

Dessa vackra guldfärgade undertallrikar är en stilfull prydnad på det dukade bordet och gör middagen till en mycket trevlig tillställning! Duka fint med de festliga kuverttallrikarna under dina vanliga mattallrikar.


Gå till shoppen