Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleinePrinsessan Sofia

Bildextra! Allt om Williams och Kates resa till Polen

18 jul, 2017, 14:15 
Ellen Myrgård Lindén
Så roligt att George och Charlotte är med!
Annons

William och Kate befinner sig just nu på en fem dagar lång Europa-turné. Prins George och prinsessan Charlotte är med under besöket och hertigfamiljen landade i Warszawa under måndagen. Lillprinsen blev lite blyg när han skulle kliva av planet och hälsa på den stora välkomstkomiten. Detta medan mamma Kate var ursnygg i en vit dräkt från favoriten Alexander McQueen.

Första stoppet i Warszawa blev Belweder Palace där presidentparet Andrzej och Agata Duda tog emot de brittiska kungligheterna. Därefter blev det ett besök på Warsaw Rising Museum. Kvällen avslutades sedan med ett stort trädgårdparty utanför palatset. Värdar för den festen var den brittiska ambassadören Jonathan Knott och hans hustru Angela. 600 gäster var inbjudan och när gästerna hade samlats passade William på att hålla ett inledande tal:

Håll dig uppdaterad med vårt nyhetsbrev och få kungliga nyheter från hela världen!

Få nyhetsbrev med massor av tips på rolig läsning, spännande nyheter inom kungligt och nöje, repotage och mycket mer till din e-post varje vecka. Nyhetsbrevet är helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy.

– Catherine och jag är så glada över att besöka Polen. Tack för det fina mottagandet, sa prinsen glatt.

Under sin resa kommer hertigparet även att besöka Berlin, Heidelberg och Hamburg.

Se fler bilder från resan nedan:

Foto: IBL

Annons