Anders Tegnells oväntade relation med Steffo Törnquist

När Anders Tegnell gästar Nyhetsmorgon avslöjar programledaren Steffo Törnquist något oväntat. Anders och Steffo har en relation till varandra, som sträcker sig långt bak i tiden.

 

Radarparet Steffo Törnquist och Jenny Strömstedt fortsätter rodda TV4:s Nyhetsmorgon trots corona och som vanligt har en hel del kända ansikten dykt upp i tv-rutan och gästat studion under den senaste tiden.

En av personerna som fanns på plats var ingen mindre än statsepidemiologen Anders Tegnell. Inte sällan får vi numera ta del av Anders väl valda ord i media, och nu även i härliga programmet Nyhetsmorgon. 

Steffo och Anders relation

Men något som Steffo passade på att ta upp, som inte alls handlar om Covid-19, var deras oväntade relation till varandra. Det visar sig att Anders och Steffo gått i samma skola!

Steffo tog även tillfället i akt att skämta om just detta, och belysa deras stora olikheter.

– Du och jag är ju gamla klasskamrater från gymnasiet. Har du också fått meddelandet från andra klasskamrater att det är tur att det är du som har hand om det viktiga och jag som är Kalle Anka?, säger Steffo.

Anders Tegnell kan inte hålla sig för skratt, och har därmed svårt att få ur sig ett svar.

– Jag kan säga att jag tycker att det är tur, säger Steffo då.

– Jag har ingen åsikt, skrattar Anders Tegnell, lika politiskt korrekt som alltid.

Jenny Strömstedts undran om Steffo

När de forna klasskompisarna väl pratar om detta blir Jenny Strömstedt nyfiken på hur Steffo Törnquist var i skolan. Hon är sällan sen på att snappa upp saker som hon skulle kunna skoja med Steffo om.

– Hur var han i skolan egentligen? undrar Jenny Strömstedt, och Anders Tegnell som inte slutat skratta får ur sig:

– Vi tar det en annan gång.

FOTO: TV4