Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleinePrinsessan Sofia

Andrea lägger festandet på hyllan och tar fram pappaformen

21 nov, 2012, 10:40 
Annons

Andrea av Monaco är fast besluten att bli den far han själv aldrig hade. Bildbevisen avslöjar hur han gått från utmärglad festprisse till mogen man.

Se så beslutsam han ser ut, Andrea Casiraghi. Det märks tydligt att han har bestämt sig för att ta ansvar. Om bara tre månader blir den forne partyprinsen pappa!

Annons

Före och efter

Vi är vana vid att se prinsessan Carolines äldsta barn med en cigarett i mungipan och gärna ett vinglas framför sig. Plötsligt är den slitne killen som bortblåst. Andrea ser ut som hälsan själv!

Nyfriserad

På den utrullade mattan i pampiga katedralen uppe på fursteklippan, steg en reslig, rakryggad och nyfriserad Andrea in, tillsammans med familjen Grimaldi – mamma prinsessan Caroline, moster Stephanie, morbror furst Albert och syskonen Charlotte och Pierre Casiraghi.

Hittat pappaformen

Hakan var skäggig. Men inget tredagarstubb, utan en smula “kunglig” hårväxt, ansad och välvårdad. Blicken var klar och målmedveten. Hans fästmö Tatiana Santo Domingo väntar parets förstfödda. Nu gäller det att bli så bra förebilder som möjligt.

Utan pappa

Andrea har själv växt upp utan pappa. Han var bara sex år, när Stefano Casiraghi – Andreas älskade far – omkom i en båtkrasch. Egentligen har han inte haft några manliga förebilder. Furst Albert har ju inte direkt haft en faderlig inverkan på systern Carolines barn.

Annons

Håll dig uppdaterad med vårt nyhetsbrev och få kungliga nyheter från hela världen!

Få nyhetsbrev med massor av tips på rolig läsning, spännande nyheter inom kungligt och nöje, repotage och mycket mer till din e-post varje vecka. Nyhetsbrevet är helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy.

 

Inga fadersfigurer

Albert har själv telningar utan för äktenskapets väggar, som han inte varit en rejäl pappa för. Inte heller var prins Ernst August, Carolines nye man  (numera separerad ifrån) en fadersfigur. Ernst August tittade för djupt i glaset och festade mer än någon annan kunglighet. Det verkar som om Andrea har ändrat livsstil. Allt för att bli en så bra pappa som möjligt!

Av Åsa Bönnelyche

Foto: IBL, All over press, Stella Pictures

Läs mer:

Annons