Andrews kärleksgest – så firade Fergie sin 60-årsdag

Andrews kärleksgest – så firade Fergie sin 60-årsdag

Trots 25 år sedan skilsmässan är det självklart för prins Andrew att vara med och planera sin exfrus överraskningsfest med döttrarna Beatrice och Eugenie. Vilken mysig kväll de fick tillsammans!

Igår fyllde Sarah Ferguson, mer känd som Fergie, hela 60 år! Självklart en födelsedag värd att fira lite extra, tyckte döttrarna Beatrice och Eugenie och bestämde sig för att anordna en överraskningsfest för sin mamma. Någon som mer än gärna hjälpte till var Fergies exman, prins Andrew.

Familjen överraskade Fergie

Den festliga överraskningsmiddagen ägde rum i deras hem i Berkshire och på plats fanns flera familjemedlemmar och vänner. En av gästerna berättar för The Sun att det var Beatrice och Eugenie som skickade ut de personliga inbjudningarna.

Royal Lodge

Här, i trädgården vid Andrews och Fergies boende, hölls födelsedagsmiddagen.

“Det blir en födelsedagsmiddag för familj och vänner. De har satt upp ett partytält i trädgården och beställt hem massvis av Fergies favoritdrink, pink Laurent Perrier champagne”, berättar källan vidare.

Trots att Fergie och Andrew skiljdes för hela 25 år sedan är de fortfarande nära vänner och bor tillsammans i Berkshire, som ligger cirka fem kilometer från Windsor Castle.

Bröllopsplanering står på agendan

Fergies 60:onde år på jorden kommer nog bestå till största delen av bröllopsplanering tillsammans med dottern Beatrice som kommer gifta sig 2020 med sin fästman Edaordo Mapelli Mozzi och Beatrice har berättat att hon kommer få ett lyckligt år framför sig när båda hennes döttrar är lyckliga.

Foto: TT