Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleinePrinsessan Sofia

Ändringen i Ockelbo – för Victoria och Daniel

01 jul, 2020, 06:00 
AvEmma Sanderberg
Det är inte bara kronprinsessan som Ewa och Olle Westling har välkomnat till Ockelbo. Även säpovakterna som följer Victoria överallt ska ha någonstans att ta vägen.
Annons
Lyssna! Vad säger Victoria egentligen till Daniel?Brand logo
Lyssna! Vad säger Victoria egentligen till Daniel?

Prins Daniel växte upp i lilla Ockelbo tillsammans med sin mamma Ewa, pappa Olle och storasyster Anna. När Daniel var 21 år flyttade han till Stockholm och mötte några år senare kronprinsessan Victoria genom sitt gym, Master Training, där Victoria tränade.

När det blev känt att Daniel var mer än bara Victorias tränare, ringde telefonen varm hemma hos Ewa och Olle Westling i Ockelbo. Men ingen av föräldrarna lämnade någon kommentar, trots att det senare kom fram att Victoria besökt Daniels föräldrar flera gånger i hemlighet.

Säpo skjutsade Victoria till Ockelbo

Säpo skjutsade Victoria den drygt två timmars långa bilfärden upp till sin älskade Daniel och hans familj många gånger. Kronprinsessan har alltid minst en, men oftast två, Säpovakter i släptåg var hon än befinner sig. Och när besöken i Ockelbo ökade och förhållandet mellan Victoria och Daniel blev officiellt, krävdes det en mer hållbar lösning för var Säpovakterna skulle ta vägen egentligen.

Familjen Westlings hus i Acktjära.
Familjen Westlings hus i Acktjära.

En bit från Ockelbo ligger Ewa och Olle Westlings fritidshus, den röda släktgården i Acktjära strax utanför Bollnäs. Här bor Ewa och Olle i det röda huvudhuset, medan Victoria och Daniel har fått ett eget mindre timmerhus på tomten. Och så finns det ett ännu mindre hus med plats för livvakterna från Säpo. Det lilla extrahuset hade förmodligen inte ens stått på tomten om Daniel inte hade haft sin Victoria, utan det är speciellt dedikerat till just Säpo. Så fint gjort av Ewa och Olle!

Kronprinsessans okända krets!Brand logo
Kronprinsessans okända krets!
Annons