Anna Westlings mysiga utflykt med prinsessan Estelle

anna westlings utflykt med estelle
Under det här jullovet umgicks Estelle en hel del med sin faster, Anna Westling Söderström. Prinsessan besökte Gävle och fick en hel dag tillsammans med släktingen.
Annons

Julens höjdpunkt måste ändå vara all ledig tid med familjen. Det kan även Estelle skriva under på. Tyvärr avlutades ju prinsessans jullov med ett brutet ben men dessförinnan umgicks hon med flera släktingar, både på mamma Victorias och pappa Daniels sida.

Estelle hälsade på Anna Westling i Gävle

På annandagen åkte den 7-åriga prinsessan till Gävle, med farfar Olle och Daniels syster Anna Westling Söderström, för att se när Brynäs mötte Oskarshamn i hockey. Estelle, som dagen till ära var klädd i en röd jultröja, tjoade uppe på läktaren och då och då kastade hon busiga blickar mot faster Annas håll.

Annons
anna westling söderström prinsessan estelle
Estelle hejade på hockeymatchen – och faster Anna uppmuntrade sin brorsdotter.
Annons

Prinsessans Estelle och Anna har en väldigt speciell relation och de träffas ofta. När kronprinsessfamiljen är i Ockelbo passar de alltid på att ta en avstickare till Gävle, där Anna och maken Mikael bor. Dessutom har ju paret döttrarna Hedvig, 20, och Vera, 15, som förstås är Estelles stora idoler.

En alldeles speciell relation

Att hela familjen Westling skulle gå på hockeymatchen tillsammans var en självklarhet. Anna vill förstås tillbringa som mycket kvalitetstid med sin brorsdotter möjlighet under jullovet. Den enda som inte syntes uppe på läktaren var farmor Ewa.

estelle med daniels syster anna
Prinsessan Estelle har en nära relation till Daniels syster, Anna Westling Söderström.

Foto: TT

Annons

Mer om svenska och internationella kungligheter, societet och kändisar från oss på Svensk Damtidning:

Dela på:

3 kommentarer till “Anna Westlings mysiga utflykt med prinsessan Estelle”

 1. josefin skriver: 8 januari, 2020

  och denna hockeymatch har skrivits om redan tidigare, nu endast med tillägget att även faster var med. Stor nyhet, verkligen.


 2. Monarkist skriver: 8 januari, 2020

  Vilken ynnest för Estelle och Oscar att ha nära anhöriga på både Daniels och Victorias sida att ha roligt tillsammans med och må bra tillsammans med.


 3. ancibergfeldt skriver: 8 januari, 2020

  Prins Oskar vilken person i
  Släktledet ser han upp till?

  Tycker ibland att Esselte får
  all uppmärksamhet.


This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Annons
Annons
Annons
Laddar