Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleinePrinsessan Sofia

Anna Westlings speciella relation med prins Oscar

23 apr, 2020, 06:00 
Den är fin. Men lite hemlig. Vi talar förstås om prins Oscars relation till pappas doldissyster, den evigt coola Anna Westling.
Annons
Se filmen som avslöjar Anna Westlings verkliga relation till Oscar!Brand logo
Se filmen som avslöjar Anna Westlings verkliga relation till Oscar!

Man måste säga att prins Oscar har en gullig faster! Den lille – och ytterst svårflirtade – prins Oscar trivdes hur bra som helst i hennes knä när hela Hagafamiljen var på ishockey i Ockelbo häromåret. Detta trots att Victoria bara stod en halv meter bort.

Prins Oscar Anna Westling Söderström
Prins Oscar, nöjd och glad i knäet hos sin fina faster.

Prins Oscar, 4, är ju annars en lite försiktig herre och inte den som gärna kliver fram och står i främsta ledet när det är stora evenemang. Och det är en egenskap som han helt och hållet delar med pappa Daniels storasyster.

Ja Oscar och Anna är faktiskt väldigt lika!

Anna, som fyller 50 år i höst, befinner sig ju i exakt samma position som sin fina men blyga brorson: De är båda något av familjens doldisar, bakom syskon som syns och hörs desto mer.

Annons
ny födelsedagsbild på prins oscar
Estelle och Oscar.

Anna Westling skymtar aldrig förbi annat än i bakgrunden, och hon har hållit superlåg profil, så länge vi har känt henne. Stilmässigt har hon varit en dundersuccé och efter Victorias och Daniels bröllop valsade hon runt i världspressen som en av bröllopets bäst klädda.

Prins Oscars faster: Sådan är Anna Westling Söderström

Anna Westling och Mikael Söderström
Anna Westling, 49, är svägerska till Sveriges blivande drottning, men själv nästan osynlig i kungliga sammanhang. Här med sin man Mikael Söderström.

Åt det log hon nog lite nöjt, men vad hon egentligen tänker är det ingen som vet, eftersom hon ALDRIG har ställt upp på någon intervju.

Annons

När jag träffade henne under en av kronprinsessan Victorias vandringar i somras var hon sitt vanliga coola jag, men inte det minsta pigg på att prata med media. Men privat är hon alltid lika varm. Och desto mer spontan!

Kolla bara på den här bilden, när hon och Estelle satt på vip-läktaren och hejade på Brynäs i julas…

anna westling estelle prinsessan
Estelle och faster Anna spexar loss.

Foto: Kungl. Hovstaterna, TT.

Annons