Annie Lööfs glädjebesked efter svåra förlossningen

annie lööf barn sjukhus
Annie Lööf har fått ligga på sjukhus i tio veckor efter en tidig förlossning. Men nu mår både mamma och dotter bättre!
Annons

Det blev en tuff förlossning för Annie Lööf. Den 3 december födde partiledaren sitt andra barn, en liten Saga, redan i vecka 28 och hade därför behov av extra vård.

“Vi båda mår under omständigheterna bra och kommer att få ligga på sjukhus en längre tid då dottern är född allt för tidigt. Vi är så tacksamma för livet, för vår andra dotter och för svensk sjukvård”, skrev Annie på Instagram då.

Annons

Annons

Annie Lööf födde för tidigt

Nu kommer ett glädjande besked från den nyblivna mamman. Mamma och dotter har precis fått sin första heldag tillsammans utanför sjukhuset.

 

Visa det här inlägget på Instagram

 

Det här har jag längtat efter! 💚 Idag, vår första hela dag hemma, upplevde Saga sin premiär med barnvagnen. Dessutom i krispig kyla, sol och blå himmel. . Idag fyller hon 2 månader och det är fortfarande tre veckor innan beräknat datum 🎈! Igår åkte vi hem från sjukhuset och fortsätter ett tag till med hemsjukvård för henne. På självaste palindromdagen kom vi hem till slut – och 10 veckor efter att jag akut fick åka in till sjukhuset på grund av smärtor i magen. Tre operationer senare, där Saga behövde plockas ut på den mellersta, är vi nu båda friska och starka. Nu ska Saga jobba på att öka i storlek och jag tänkte ta promenader för att åter komma i min vanliga garderob så småningom. . Omtumlande veckor på alla sätt att tillbringa tio veckor på sjukhus och det är en fantastisk känsla att få en normal vardag tillsammans hela familjen. 👉🏻 Vi vill passa på att rikta ett varmt och innerligt tack till alla som tagit hand om oss på sjukhuset och gjort denna dag tillsammans ute i friska luften möjlig. Tack! 🙏🏻❤️

Ett inlägg delat av Annie Lööf (@annie_loof)

“Igår åkte vi hem från sjukhuset och fortsätter ett tag till med hemsjukvård för henne. På självaste palindromdagen kom vi hem till slut – och 10 veckor efter att jag akut fick åka in till sjukhuset på grund av smärtor i magen. Tre operationer senare, där Saga behövde plockas ut på den mellersta, är vi nu båda friska och starka”, skriver Annie på Instagram.

Annons

“Omtumlande veckor”

Saga är fortfarande en liten bebis, men enligt Annie växer hon som hon ska. Man ska ha i åtanke att det fortfarande är tre veckor kvar till Annies beräknade födsel.

Annie är fortfarande ledig från politiken – och kommer att vara så ett tag framöver.

“Omtumlande veckor på alla sätt att tillbringa tio veckor på sjukhus och det är en fantastisk känsla att få en normal vardag tillsammans hela familjen. Vi vill passa på att rikta ett varmt och innerligt tack till alla som tagit hand om oss på sjukhuset och gjort denna dag tillsammans ute i friska luften möjlig”, skriver hon.

Annons

Mer om svenska och internationella kungligheter, societet och kändisar från oss på Svensk Damtidning:

Dela på:

2 kommentarer till “Annie Lööfs glädjebesked efter svåra förlossningen”

  1. Eva M skriver: 4 februari, 2020

    Skönt att få komma hem till övriga familjen. Det har varit tufft men nu är ni tillsammans. Önskar familjen lycka till nu när lilltjejen och mamma fått komma hem.💐


  2. Daga skriver: 6 februari, 2020

    Ha det gott med den lilla tösen och storasyster Ester.Mvh Daga


This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Laddar