Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleinePrinsessan Sofia

Äntligen får Emma Pernald hem sin prins

17 apr, 2007, 15:01 
Agneta Nisbeth
Carl Philips nya fotografkarriär har just tagit sin början, men i maj flyttar han hem till Sverige igen. Då får Emma Pernald äntligen rå om sin pojkvän på heltid.
Annons

Carl Philip är inte bara prins, han är kamera-assistent också. Nu har han varit på blixtbesök hemma i Sverige igen som en av upphovsmännen bakom dokumentärfilmen “Expedition Linné” som följer Linnés lärjungar i spåren. Dokumentärfilmaren Folke Rydén och världskände naturfotografen Mattias Klum har dragit det stora lasset, men i den långa eftertexten står också kamera-assistent: Carl Philip Bernadotte. Prinstiteln vill han absolut inte flagga med i det här sammanhanget, där är han en i gänget.

Satsar på karriären

I maj är han klar med sina New York-studier i grafisk design och flyttar hem till Stockholm. Prinsen reste till New York i september förra året och många tog det som ett tecken på att förhållandet med Emma knakade i fogarna. Men Emma har flitigt rest till New York för att umgås med sin prins utan några nyfikna blickar.

Både Emma och Carl Philip vill i första hand satsa på karriären. För prinsen har fotograferingen lockat allt mer och enligt Mattias Klum har Carl Philip verklig talang och fallenhet för jobbet. Men visst ska det bli skönt för både Carl Philip och Emma när den långa skilsmässan är över.

Håll dig uppdaterad med vårt nyhetsbrev och få kungliga nyheter från hela världen!

Få nyhetsbrev med massor av tips på rolig läsning, spännande nyheter inom kungligt och nöje, repotage och mycket mer till din e-post varje vecka. Nyhetsbrevet är helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy.

På filmpremiären ville inte Emma konkurrera med Carl Philip om uppmärksamheten. De kom inte tillsammans, men det gick inte att undgå att se den förälskade glimten i hennes ögon när Emma fick frågan om vad hon tyckte om pojkvännens insats: “Jag är så stolt över Carl Philip”.

 

Av Åsa Bönnelyche

Foto: IBL, Scanpix

 

Annons