Se filmen! Äntligen får vi se prins Gabriel igen!

Prins Gabriel

Prins Gabriel fyller snart två år, men bilderna vi hittills har fått ta del av på honom har varit få. Men nu i helgen dök hela prinsfamiljen upp på Porsche Carrera Cup och äntligen fick vi se småprinsarna Gabriel och Alexander igen!

Snart fyller prins Carl Philips och prinsessan Sofias yngsta son, prins Gabriel, 2 år. Men det har varit väldigt sparsamt med bilder på lillprinsen sedan han föddes den 31 augusti 2017. Storebror, prins Alexander, har visat upp sig lite mer, bland annat när han och föräldrarna besökte Alexanders hertigdöme Södermanland.

Prins Gabriel döptes den 1 december 2017 i Drottningholms slottskyrka och det var också då som vi första gången fick en ordentlig titt på honom.

Prins Gabriel

Nästa gång vi fick se honom var också på ett dop, men då istället på kusinen prinsessan Adriennes dop i juni 2018, men sedan dess har vi fått nöja oss med bilder på Instagram från prinsparet själva.

Prins Gabriel

Bland annat har prinsparet delat med sig av denna gulliga bild, lagom till Gabriels 1-årsdag förra året.

Nya bilder på syskonen

Men nu får vi äntligen se Gabriel igen! Lillprinsen dök upp med resten av familjen på Porsche Carrera Cup Scandinavia i Karlskoga i helgen. Prins Carl Philip deltog nämligen i racet och självklart var familjen på plats för att heja!

Prins Gabriel med familjens hund Siri i bakgrunden.

Prins Gabriel med familjens hund Siri i bakgrunden.

Carl Philip har tidigare i år berättat att han lägger racingkarriären på hyllan för att tillbringa mer tid med barnen, så detta var ett tillfälligt inhopp från hans sida. Samtidigt som de stod på läktaren och såg pappa tävla, fick syskonen Alexander och Gabriel mumsa på fika. Med varsin bulle i högsta hugg satt syskonen tryggt och tittade på tävlingen. Prins Alexander satt i Carl Philips nära vän Jan-Åkes knä medan lilla Gabriel myste hos mamma Sofia.

Prins Gabriel
Alexander, Gabriel, Sofia och lilla hunden Siri.

Alexander, Gabriel, Sofia och lilla hunden Siri.

Prins Gabriel och prinsessan Sofia

Prinsessan Sofias mamma, Marie Hellqvist, var också med familjen i Karlstad. Alexander och Gabriel har tillbringat många dagar hos morföräldrarna i Älvdalen genom åren och fler lär det bli. Sofias föräldrar besöker även ofta prinsfamiljen på villa Solbacken och tävlingen i helgen ägde nog rum i samband med ett besök, så det klart att mormor Marie hängde på!

Se filmen på Gabriel och Alexander:

 

Foto: Pelle T Nilsson/SPA, TT

Mer om svenska och internationella kungligheter, societet och kändisar från oss på Svensk Damtidning: