Äntligen! Första bilderna på Chris O'Neill i Sverige – på 726 (!) dagar

Äntligen! Första bilderna på Chris O'Neill i Sverige – på 726 (!) dagar

Mikael Fritzon/TT

Chris O'Neill har deltagit i ett evenemang på svensk mark, för första gången på nästa två år.

Det här är prinsessan Madeleine och Chris O’Neill
Slå på ljud

Prinsessan Madeleine och Chris O'Neill har alltid föredragit att bo utanför Sveriges gränser och de senaste åren har de stadgat sig i solstaten Florida i USA.

Däremot har de alltid kommit hem för att uppleva den svenska sommaren, men undantag från förra året då det inte blev något Sverigebesök alls på grund av coronapandemin.

I år är de däremot tillbaka, Madeleine och barnen syntes spendera tid i Humlegården i Stockholm tillsammans med barnen men nu har vi för första gången fått se Madeleine och Chris tillsammans på svensk mark igen.

Chris O'Neill och Madeleines romantiska kväll

Fototjänster i Kalmar

Under lördagen var de på Solliden och njöt av fartfylld musik framförd av Lena Philipsson som en del av Solliden Sessions, ett initiativ av ingen mindre än kungen själv där ett antal artister har bjudits in till att hålla konserter för en begränsad mängd publik under några datum under sommaren.

Madeleine och Chris tog med sig Leonore och såg på konserten tillsammans med prins Daniel, prinsessan Estelle och kungaparet.

Fototjänster i Kalmar

Chris som även i vanliga fall håller sig i bakgrunden har dragit sig allt mer tillbaka de senaste åren. Tidigare brukade det alltid vara tre olika tillfällen man kunde räkna med att se honom dyka upp, nationaldagen, Victoriadagen och Nobelprisbanketten. Men nu har han missat flera av de senaste tillfällena och senast han deltog i ett evenemang på svensk mark tillsammans med Madeleine var Victoriadagen 2019, alltså för nästan två år sedan!

Så härligt att se familjen samlad igen efter all tid isär.

LÄS MER: Här är prinsessan Madeleines innersta krets – vänskapen går i arv

LÄS MER: Chris försvinner allt mer från Madeleine

LÄS MER: Madeleines uppdrag efter Silvias olycka