Äntligen! Här får vi se mer av prins Alexander

En av dem som ådrog sig mest uppmärksamhet vid kungafamiljen Solliden-fotografering var förstås Alexander. Här är de bästa bilderna på lillprinsen!
alexander1 ibl

Prins Alexander har hunnit bli tre månader gammal och han har redan gjort två kungliga framträdanden. Det första var på nationaldagen men då var det inte helt lätt att få en glimt av den lille prinsen som sömndrucket borrade ner sitt ansikte i mamma Sofias famn. Vid fotograferingen ute på Solliden fick vi däremot se en piggare liten gosse som nyfiket studerade fotografernas kameror. Och visst är han, precis som Carl Philip och Sofia brukar säga, en blandning av dem båda? Men vi tycker oss också se några av morfar Eriks ansiktsdrag! Just nu njuter prinsfamiljen av några härliga semesterveckor på Öland men de passar också på att göra avstickare på tu man hand. Under tisdagen var de till exempel på besök i Göteborg för att heja på Project Playgrounds Sydafrikanska lag som tävlade i fotboll. 

Se de bästa bilderna på Alexander i bildspelet nedan:

Carl Philip och Sofia har också hunnit tillbringa tid på Öland tillsammans med kungaparet och Alexanders kusiner. Här är de vid den stora sommarfotograferingen i samband med kronprinsessans födelsedag.

 

Av Ellen Myrgård Lindén

Foto: IBL