Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleinePrinsessan Sofia

Äntligen! Här får vi se mer av prins Alexander

20 jul, 2016, 10:48 
Ellen Myrgård Lindén
En av dem som ådrog sig mest uppmärksamhet vid kungafamiljen Solliden-fotografering var förstås Alexander. Här är de bästa bilderna på lillprinsen!
Annons
alexander1 ibl

Prins Alexander har hunnit bli tre månader gammal och han har redan gjort två kungliga framträdanden. Det första var på nationaldagen men då var det inte helt lätt att få en glimt av den lille prinsen som sömndrucket borrade ner sitt ansikte i mamma Sofias famn. Vid fotograferingen ute på Solliden fick vi däremot se en piggare liten gosse som nyfiket studerade fotografernas kameror. Och visst är han, precis som Carl Philip och Sofia brukar säga, en blandning av dem båda? Men vi tycker oss också se några av morfar Eriks ansiktsdrag! Just nu njuter prinsfamiljen av några härliga semesterveckor på Öland men de passar också på att göra avstickare på tu man hand. Under tisdagen var de till exempel på besök i Göteborg för att heja på Project Playgrounds Sydafrikanska lag som tävlade i fotboll. 

Håll dig uppdaterad med vårt nyhetsbrev och få kungliga nyheter från hela världen!

Få nyhetsbrev med massor av tips på rolig läsning, spännande nyheter inom kungligt och nöje, repotage och mycket mer till din e-post varje vecka. Nyhetsbrevet är helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy.

Se de bästa bilderna på Alexander i bildspelet nedan:

 

Av Ellen Myrgård Lindén

Foto: IBL

Annons