Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleinePrinsessan Sofia

Äntligen samlade! Här är kungafamiljen just nu

13 jul, 2015, 08:10 
Ellen Myrgård Lindén
Annons
Kungafamiljen-hovet-1

Imorgon fyller kronprinsessan Victoria 38 år och som vanligt firas hon med musik och härliga framträdanden. Men finaste presenten är ändå att hela kungafamiljen (och nytillskottet prins Nicolas) är samlade på Solliden.

Kungafamijen har som tradition att fira den finaste sommarperioden på sitt älskade Ölandsparadis, Solliden. Och i år är semesterfirarna fler än någonsin! Carl Philip och Sofia är hemma från sin långa smekmånad och Madeleine och Chris har lämnat Stockholms innerstad för att introducera sommarslottet för baby Nicolas. Victoria och Daniel har ju faktiskt ett alldeles eget hus på Sollidens ägor (Villa Skönvik) och brukar därför tillbringa mycket tid på ön.

Annons

Håll dig uppdaterad med vårt nyhetsbrev och få kungliga nyheter från hela världen!

Få nyhetsbrev med massor av tips på rolig läsning, spännande nyheter inom kungligt och nöje, repotage och mycket mer till din e-post varje vecka. Nyhetsbrevet är helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy.
carl-philip-sofia-ste
Prins Carl Philip och prinsessan Sofia kommer att vara på plats under Victoriadagen.

Och visst ska det bli roligt att få se det nyss hemkomna brudparet? För sex år sedan gjorde Sofia Solliden-premiär i ett nervös möte med kungaparet. Och förra sommaren var hon för första gången med på Victoriadagen. I år är hon på plats i sin nya roll som prinsessan Sofia, hertiginna av Värmland.

Prins-baby-Madeleine-
Ölandtrippen blir prins Nicolas första resa.

En annan som gör Solliden-premiär är prins Nicolas. Han är för liten för att hänga med Leonore och Estelles ut i hagasessornas gamla lekstuga men ligga i vagnen och lyssna på Kalmarsunds kluckande vågor – det kan han! Madeleine och barnen åkte ner redan för en och en halv vecka sedan och även kungaparet och kronprinsessfamiljen har varit på plats ett tag. Och nu när Chris, Carl Philip och Sofia också är där kan familjemyset börja!

Av Ellen Myrgård

Foto: Kungafamiljen.se, Stella Pictures

Annons