Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleinePrinsessan Sofia

Är det över mellan prins Harry och Chelsy Davy?

23 jun, 2010, 09:13 
Agneta Nisbeth
Annons
Chelsy Davy med väninna vid helgens Royal Ascot-tävlingar.
Chelsy Davy med väninna vid helgens Royal Ascot-tävlingar.

Brittiska tidningar påstår nu att det är slut mellan prins Harry och Chelsy Davy. Chelsy vill satsa på en karriär i Afrika och att vara prinsens flickvän passar inte in i hennes planer.

Kärlekssagan mellan prins Harry och Chelsy Davy, som varit ett par till och från i sex år, verkar nu definitivt vara över, rapporterar bland annat engelska News of the World.

Flyttar till Sydafrika

Chelsy, 24,  är i full färd med att flytta till Sydafrika för att starta en karriär inom juridiken och har bestämt sig för att förhållandet med prins Harry, 25,  inte passar in i hennes framtidsplaner. Paret har inte sett ute offentligt  tillsammans sedan i maj, då Chelsy var med och firade Harrys helikopterpilot-examen.

Håll dig uppdaterad med vårt nyhetsbrev och få kungliga nyheter från hela världen!

Få nyhetsbrev med massor av tips på rolig läsning, spännande nyheter inom kungligt och nöje, repotage och mycket mer till din e-post varje vecka. Nyhetsbrevet är helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy.
Kärlekssagan mellan prins Harry och Chelsy Davy rapporteras vara över.
Kärlekssagan mellan prins Harry och Chelsy Davy rapporteras vara över.

En ny början

Chelsy har meddelat sina vänner att deras förhållande är över.

– Det är slut. Det här är en ny början för mig. Jag vill starta min karriär i Sydafrika och där vill jag tillbringa resten av mitt liv. Jag vill inte bo i Storbritannien, sa hon till sina vänner enligt News of the World.

Annons

Separerade på prov

Redan 2007 separerade paret på prov, men hittade sedan tillbaka till varann igen. Men denna gång ska det vara definitivt.  I helgen sågs arvtagerskan Chelsy, som kommer från  Zimbabwe, strålande lycklig ut när hon drack champagne med en väninna under Royal Ascot-tävlingarna. Det påstås också att Chelsy tröttat på att vänta på sin prins, som i sin tur inte bör gifta sig före sin bror prins William. Och han ju inte ens förlovat sig ännu…

Av Ann-Sofie Lundin

Foto: All Over Press

Annons