Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleinePrinsessan Sofia

Är det verkligen han? Ingen känner igen prins Nikolai av Danmark!

25 jun, 2018, 20:00 
AvAnnaClara von Hofsten
Danske prins Nikolais modellkarriär går som tåget. Och nu visar prinsen att han är minst lika snygg utan sin vildvuxna, lockiga kalufs. Se bilden där han knappt går att känna igen!
Annons

Prins Nikolai, 18, började arbeta som modell för inte så länge sedan, men karriären har gått spikrakt uppåt. Nu senast syntes den stilige prinsen öppna Diors herrmodevisning för våren 2019 – och Nikolai stod knappt att känna igen.

Se filmen där prinsen går catwalk:

Videon kunde inte hittas

Det som blivit något av prinsens signum, de ostyriga mörka lockarna, var kammade i en slät backslick. Dessutom bar han ett väl synligt örhänge.

Håll dig uppdaterad med vårt nyhetsbrev och få kungliga nyheter från hela världen!

Få nyhetsbrev med massor av tips på rolig läsning, spännande nyheter inom kungligt och nöje, repotage och mycket mer till din e-post varje vecka. Nyhetsbrevet är helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy.

Prins Nikolai är knuten till den danska agenturen Scoop models, och i våras sade agenturens ägare så här till BT om samarbetet med prinsen:

– Vi har bokat honom för hans utseende och inte för att han är prins – även om det förstås inte skadar, säger Scoop Models ägare Bente Lundquist.

Prins Nikolai fick äran att öppna Diors stora visning.
Prins Nikolai fick äran att öppna Diors stora visning.

Prins Nikolais främsta fokus är den internationella modescenen, och han har även haft uppdrag för bland andra Burberry.

Foto Stella pictures

Annons