Archies nya liv i Los Angeles – så ser det ut

Archies nya liv i Los Angeles – så ser det ut!

Archie Mountbatten-Windsor kommer växa upp som en Los Angeleskille – det står klart efter Harrys och Meghans flytt till Kalifornien härom veckan.Familjen hoppades komma närmare mormor Doria Ragland. Men coronavirusets framfart har komplicerat den saken.

Harry och Meghan har tagit sitt pick och pack och flyttat till Los Angeles tillsammans med lillsonen Archie.

När Archie föddes förra våren trodde nog de flesta att han skulle få en liknande uppväxt som sin far – bland slott och herrgårdar i Storbritannien, inom den kungliga sfären, med allt vad det innebär.

Men Harrys och Meghans dramatiska uppbrott med den världen, och flytten till Nordamerika, har förändrat allt.

Kan ni se det framför er, en tonårig Archie bland Hollywoodeliten i soliga Los Angeles?

Det finns inga helt säkra uppgifter på var i storstaden familjen har flyttat, men enligt brittiska tidningen Express har de slagit sig ner i ett exklusivt villakvarter i kullarna nära strandorten Malibu.

Harry, Meghan och Archie har flyttat till USA.

Harry, Meghan och Archie har flyttat till USA.

Mormor så nära, men ändå så långt bort

Enligt uppgifter till tidningen valde Harry och Meghan just Los Angeles eftersom Meghans mamma, Doria Ragland, bor där.

Men Los Angeles är stort, det är långt mellan Malibu och Windsor Hills, kvarteret där Ragland bor. Det tar ungefär en timme att köra dit i bil, i Los Angeles ökänt långsamma trafik.

Och coronavirusets framfart har satt ännu fler käppar i hjulen. Kalifornien är precis som många andra amerikanska delstater under strikta tillfälliga regler som begränsar möjligheten att umgås med andra människor och röra sig fritt. Guvernören Gavin Newsoms beslut påverkar ungefär 40 miljoner människor, inklusive de tre semi-kungliga nykomlingarna.

Meghan Markle kan endast kommunicera med sin mor via telefon och internet, trots att de nu bor så nära varandra.

– En av de stora anledningarna bakom beslutet att flytta till LA var att hon ville vara nära sin mamma. De har kommunicerat via Whatsapp och Facetime nästan varje dag, men de är så klart inte samma sak, säger en person nära paret till Express.

Foto: TT