Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleinePrinsessan Sofia

Året med kungafamiljen – vad tyckte ni?

05 jan, 2016, 20:50 
Margareta
Annons
aret med kungafamiljen-2

Tänk att det är kungen som bestämmer färgen på hovstallets hästar. Och att han ger kocken tips till kryddningen av såserna under statsbesök.

SVT-programmet “Året med kungafamiljen” har precis visats. Vi fick se prinsessan Madeleine berätta om mötet med påven, samtidigt som hon uppmanade oss att vara uppmärksamma på människohandel under våra semestrar. Vi fick även följa prinsessan Sofia i Sydafrika, utan vigselringen på fingret. Och när kronprinsessan fick styra fram en båt, och berättade att hon inte är direkt bra på att köra bil.

Håll dig uppdaterad med vårt nyhetsbrev och få kungliga nyheter från hela världen!

Få nyhetsbrev med massor av tips på rolig läsning, spännande nyheter inom kungligt och nöje, repotage och mycket mer till din e-post varje vecka. Nyhetsbrevet är helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy.

Men främst fick vi följa kungen ovanligt mycket. När han flugfiskade, när han slappade i gröngräset efter en dag på fjället och när han och drottningen besökte Finland.

Vad tyckte ni om programmet?

Av: Margareta Gotthardsson.

Foto: IBL.

Annons