Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleinePrinsessan Sofia

Årets julhälsning från kronprinsessfamiljen – se underbara klippet!

17 dec, 2023, 14:45 

Kronprinsessan Victoria, prins Daniel, prinsessan Estelle och prins Oscar skickar en härlig julhälsning till hela svenska folket.

Annons
Det bar gästerna på Nobel 2023!Brand logo
Det bar gästerna på Nobel 2023!

Idag är det den tredje advent – och bara en vecka kvar till julafton.

Detta firar många genom att tända tredje ljuset på adventsljusstaken, baka lussebullar och pepparkakor, samt annat julpyssel.

För kungafamiljen är julen en tradition som ligger varmt om hjärtat, och varje år firar familjen tillsammans på Drottningholm.

Underbara julhälsningen från kronprinsessfamiljen

Ja, kungafamiljen har flera fina traditioner kring jul.

En av dessa är att kronprinsessan Victoria, prins Daniel, prinsessan Estelle och prins Oscar varje år skickar en julhälsning till hela svenska folket!

Annons

Och i år är inget undantag!

Kronprinsessan Victoria, Prins Daniel, Prins Oscar och prinsessan Estelle fotograferade på Haga Slott inför den första söndagen i advent.
Varje år skickar kronprinsessfamiljen en julhälsning till svenska folket.

Under söndagen publicerade kungahuset en klipp på den officiella Instagramsidan, där vi ser kronprinsessfamiljen julpyssla på Bernadottevåningen på Kungliga slottet i Stockholm.

"Slottets portar är öppna för besökare alla dagar under helgerna förutom på julafton och juldagen. Utställningen Vasa till Bernadotte pågår till och med 7 januari", står det i inlägget.

I klippet får vi se familjen skratta ihop och i slutet hälsar de i kör:

– Vi önskar er alla en god jul och ett gott nytt år!

I kommentarsfältet syns redan över 100 kärleksfulla och glada julhälsningar från både svenskar och människor runtom i världen. Så fint att se!

Annons