Ari Behn: "Barnen och Märtha Louise gör mig lycklig"

ari Behn

På varsitt håll har Ari Behn och Märtha Louise blivit lyckliga igen. Och de klarade den tuffa tiden genom att stötta varandra. Nu talar Ari Behn ut.

Det var 2016 som chocknyheten kom, prinsessan Märtha Louise och Ari Behns skulle skilja sig. Den första tiden efter separationen verkade inte mycket att gå Ari Behns väg. Han fick hälsoproblem, var med om en bilolycka och mådde inget vidare.

Idag ser det dock ut som Ari Behn mår bättre än på mycket länge. I en ny intervju med seher berättar han om hur mycket som har förändrats i livet, till det bättre. Han har en bra relation med familjen och har lyckats väldigt bra med sin nya karriär som konstnär. Tidningen berättar att han sålt konst för över 10 miljoner kronor. Inte illa!

prinsessan Märtha Louise

– Jag är färdig med att sörja. Nu är jag på en bra plats i livet och väljer att fokusera på det jag vill göra, förklarar Ari.

Men på frågan om han är lycklig svarar Ari ändå lite kryptiskt:

– Lycka är ett stort ord, men jag känner mig stark. Mina barn och förhållandet till Märtha Louise – det är lycka för mig.

Ari har också ett bra förhållande till sina svärföräldrar kung Harald och drottning Sonja, den har inte förändrats efter skilsmässan på något sätt. Han går ibland på konstutställningar med drottningen som också är väldigt kulturintresserad.

Norska kungafamiljen

Relationen till exhustrun Märtha Louise har uppenbarligen inte blivit sämre den heller. De har enligt artikeln funnit tröst hos varandra vid flera tillfällen. De händer till och med att Ari bor hemma hos prinsessan i Lommedalen när det är hans tid att ha barnen, Leah Isadora, Emma Tallulah och Maud Angelica.

Ni kan se en gammal härlig film med Ari här, från ett lite galet julfirande:

Även prinsessan Märtha Louise verkar må bättre än på länge och har varit ute i farten under det nya året. Hon delade för en tid sedan ut priser på en gala, då en reporter från seher fick denna korta intervju med henne.

Se intervjun med Märtha Louise här!

Läs även:

Prinsessan Märtha Louise lägger ner sin änglaskola

Därför tvingas Märtha Louise sälja familjearvet

Efter plötsliga arbetslösheten – nytt jobb för Mette-Marits son

Foto: TT