Ari Behn nära döden i Gaza

Ari Behn nära döden i Gaza

Sin vana trogen skapar prinsessan Märta Louises make Ari Behn återigen rubriker med sitt äventyrliga liv. Nu avslöjar författaren att han varit nära döden i Gaza.

Han älskar att chockera och skapar dramatik var han än kommer, nu senast på en träff kring sin sjätte bok som utkommer i dagarna. Ari Behn berättade att bokens handling är förlagd till västbanken och Gaza. Samtidigt avslöjade han att han också själv varit nära döden i Gaza:

– Jag var där 2001 då det också var spänt och väldigt dramatiskt därnere. Men tack och lov vakade en ängel över mig och jag klarade livhanken, trots att många strök med på samma platser som jag besökte bara timmarna före, berättade Ari Behn enligt danska Billedbladet.

Dramatisk bok på gång

Ja, Ari gillar att krydda vardagslivet, det vet vi. Hans sjätte boks huvudperson gifter sig också in i den norska kungafamiljen, med allt vad det innebär. Hur mycket sanningen det ligger i boken? Nja, det vill inte författaren Ari Behn avslöja … men det känns som han återigen kommer att servera garanterad dramatik!

Av Eva Österlind

Foto: TT