Nu finns det en ny version av appen - uppdatera din app genom att klicka här

Nu finns det en ny version av appen på Google Play Store - uppdatera din app där!

Ari Behn – nya skrämmande detaljer kommer fram efter hans död

Ari Behn – nya skrämmande detaljer kommer fram efter hans död

Nya detaljer om Ari Behn har kommit fram efter hans död.
Ari Behn är död – blev 47 år gammal
Slå på ljud

Prinsessan Märtha Louise lever fortfarande med sorgen efter exmaken Ari Behn. Samma sak för hennes döttrar Maud Angelica Behn, Leah Isadora Behn, Emma Tallulah Behn.

Prinsessan Märtha Louise berättar om Ari Behn

Prinsessan Märtha Louise och Ari Behn

Det var i det här huset som det hemska inträffade.

Som Märtha Louise skrev i julas, när det hade gått ett år sedan Aris självmord.

"En av de viktigaste sakerna vi har upptäckt om att vara en familj i sorg efter att Ari, pappan till mina underbara barn, tog livet av sig på juldagen för ett år sedan, har varit att man ska välkomna kärlek, lycka, roliga upptåg och lekar och låta det gå i samklang med sorgen du känner. Om man kan jämför att sörja och sjunka in i sorgen med att andas ut, så är så lycka, kärlek, att omfamna julstämningen, det är att andas in. Och vi vet ju, att andas man bara ut, då dör man. Och andas man bara in, då dör man också. Så vi behöver balansen mellan de tu och det är viktigt att vi måste få ta en paus från vemodet, från sorgen, tårarna och mörkret, utan att skämmas eller känna dåligt samvete", skrev Märtha Louise då.

I nya TV2-serien "Märtha", där kamerorna får följa prinsessans vardagsliv, spelar också Ari en stor roll, i sin frånvaro.

"Jag och Ari blev förföljda"

Märtha Louise berättar bland annat om hur Ari fann det svårt att tackla kändisskapet som kom med att vara gift med en kunglighet.

– Ari kom in i mitt liv och var en frisk fläkt av onorskhet. Då Ari och jag blev tillsammans var det så mycket stök från så många kanter. Vi blev ju förföljda 24 timmar om dygnet, säger Märtha Louise i TV2-serien.

– Det var helt galet.

Märtha Louise och Ari blev så chockade att de stängde in sig, gömde sig från omvärlden och drog ner persiennerna.

– Där satt vi i mörkret, bara vi två. Och till slut kom en vän och sa: "Nej, ärligt talat, nu får ni skärpa er. Det är där ute vi lever, inte här inne". Ari hade ju aldrig upplevt något liknande, säger Märtha Louise.

LÄS MER: Ari Behns kamp sista dagarna i livet: "Det gör ont"

LÄS MER: Bakom kulisserna – Märtha Louises kritiserade möten med Durek

LÄS MER: Mette-Marits mörka förflutna – från partypingla till älskad kronprinsessa