Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleinePrinsessan Sofia

Ari Behn och Märtha Louise tog med barnen på påskferie

29 mar, 2010, 09:38 
Agneta Nisbeth
Annons

Ari Behn tog med sin hela familjen på påsksemester.
Ari Behn tog med sin hela familjen på påsksemester.

Prinsessan Märtha Louise och maken Ari Behn och resten av den norska kungliga familjen har rest iväg på sin egen traditionella påsksemester. De åkte tåg till Sikkilsdalen för att där spendera helgen tillsammans.

Den norska kungafamiljen tog sitt eget tåg upp till Sikkilsdalen för att där spendera hela påskhelgen tillsammans. Kung Harald, drottning Sonja, kronprins Haakon med familj, det vill alla utom kronprinsessan Mette-Marit som i år prioriterar att plugga. Hon ska tydligen skriva klart en examensuppgift på Handelshögskolan, det uppger i alla fall norska tidningar.

Håll dig uppdaterad med vårt nyhetsbrev och få kungliga nyheter från hela världen!

Få nyhetsbrev med massor av tips på rolig läsning, spännande nyheter inom kungligt och nöje, repotage och mycket mer till din e-post varje vecka. Nyhetsbrevet är helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy.
Prinsessan Märtha Lou
Prinsessan Märtha Louise med familj.

Som ni ser på bilden här intill var även prinsessan Märtha Louise med sin make and Ari Behn med på resan och deras tre döttrar Maud Angelica, Lea Isadora och Emma Talullah.

Ari Behn sa att han absolut inte var den bästa av skidåkare men att han ändå såg fram emot vistelsen i Sikkilsdalen. Om inte annat för att vila upp sig lite.

Av Agneta Nisbeth

Foto: Stella

Annons