Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleinePrinsessan Sofia

Ari Behn om nya ryktena och vänskapen med Sonja

24 mar, 2018, 17:00 
AvAmanda Lundin
Över ett och ett halvt år har gått sedan Ari Behn separerade från norska prinsessan Märtha Louise. Nu berättar han om vänskapen med drottning Sonja, nya sambon Ebba Rysst Heilmann och kärleken till kvinnor.
Annons

Historien om Ari Behns och Märtha Louises relation känner vi till.

När Ari Behn från norska Moss träffade prinsessan Märtha Lousie fick han halva kungahuset mot sig. Många var skeptiska mot mannen som Märtha Louise hade förälskat sig i, och utländska medier stämplade Ari som “provokatör” och “killen som skapar skandaler”.

Men under åren har han fått en god relation med den norska kungafamiljen, speciellt drottning Sonja. I dag, ett och ett halvt år efter skilsmässan har han fortfarande ett väldigt bra förhållande till sin tidigare svärmor, avslöjar han i en ny intervju.

– Drottningen har varit otroligt fin med mig. Vi är nära. Hon förstår mig, och vi har mycket gemensamt, säger han till norska Se og Hør.

Håll dig uppdaterad med vårt nyhetsbrev och få kungliga nyheter från hela världen!

Få nyhetsbrev med massor av tips på rolig läsning, spännande nyheter inom kungligt och nöje, repotage och mycket mer till din e-post varje vecka. Nyhetsbrevet är helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy.

Det är konsten som har fört dem nära varandra, eftersom det är ett gemensamt intresse. I Aris badrum står ett doftljus och på väggen hänger en tavla målad av Jakob Weidemann. Båda sakerna har har fått av Sonja, som även hon har en del av Ari i sitt hem. Ari avslöjar också att en av hans tavlor finns hemma i drottning Sonjas slott.

Ari Behn med drottning Sonja.
Ari Behn med drottning Sonja.

Livet efter separationen tog hårt på Ari, som handskades med depression under en tid. Men så småningom blev livet lite lättare och i dag ser det ljusare ut än på länge. I somras blev det offentligt att Ari funnit ny kärlek i Ebba Rysst Heilmann, vars pappa Ari känt sedan länge.

Annons

För norska Se og Hør berättar Ari att kvinnor alltid varit något han dragits till.

– En av mina största svagheter är kvinnor, men jag har tagit kontroll över mitt liv igen, och gör egna planer, säger Ari till Se og Hør.

Ari Behn har funnit kärleken i juristen Ebba Rysst Heilmann.
Ari Behn har funnit kärleken i juristen Ebba Rysst Heilmann.

Ryktet om att Ari ska vara homosexuell har cirkulerat under en tid. Både män och kvinnor har fått upp ögonen den allt mer synlige Ari, som vi senast fick se i Skavlan.

Däremot står Ari fast att det är kvinnor han dras till, och beskriver sig själv som djurisk, uttrycksfull och instinktiv. Men att han uppskattar att män har börjat intressera sig av honom.

– Det är en kvalitetsstämpel och stör mig inte alls. Jag älskar alla människor, säger han.

Han fortsätter:

– Jag föredrar gamla könsroller där kvinnan är hemma med barnen medan jag försörjer dem. Jag vet mycket om urkraften. Kanske är det därför jag känner så mycket för att jaga – till familjen, berättar han.

Foto: IBL

Annons